Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok, ha egy ismerősötök azt mondaná, hogy valaki szeretne megismerni?

Figyelt kérdés
mármint egy barátnője...
2009. ápr. 27. 21:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Oké :) Szeritem semmi rossz nincs benne. Kicsit kifejtenéd bővebben?
2009. ápr. 27. 21:16
 2/6 A kérdező kommentje:
hát hogy van x, barátnője y, és egy haverja z. és x-nek tetszik z, de ezt y mondja meg z-nek, akkor z (aki a pasi) mit gondol x-ről? (pl azt, hogy nem meri megmondani személyesen, hogy tetszik neki z, vagy hogy milyen aranyos, vagy mittudom én
2009. ápr. 27. 21:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Na én pont ebben a szituban vagyok,csak itt én vagyok a lány és egy pasinak a haverjai mászkálgatnak oda hozzám hogy ő tudni akarja a számomat,meg szeretne megismerni.Látszik hogy egy kicsit félénk mert amikor kinyög egy-két mondatot elvörösödik és furcsa dolgokat művel.Majd meglátjuk hogy mi lesz a dologból :)
2009. ápr. 27. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Na várj. A kérdésnél azt hittem értem, de amikor leírtad az x-el z-vel meg stbvel elvesztettem a fonalat :DD

Am pasi vagy? :D Azért gondolom, hogy igen mert nem értem amit leírtál, ne haragudj :D

2009. ápr. 28. 03:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

LOL készítettem egy ábrát és nyilakkal bejelöltem :D na végre értem.

Magyarán amikor pl. adott 2 csaj és az egyiknek tetszik egy srác de a barátnőjével üzenget, nem áll oda a pasi elé megmondani.

A véleményem a szituációról: a pasikat általában ez nem különösebben érdekli, hogy most a csaj nyíltan megmondta vagy üzente. Ha jó csaj akkor benne vannak, ha nem akkor kicsit gázos a helyzet.

A lányok fejében nem tudom mi játszódhat le. Talán félénkek és nem akarnak leégni és ezért küldik egymást... általában tiniknél fordul elő, felnőtt nőknél ritkán.

Én egyébként biztos ideges lennék, ha valaki odajönne azzal, hogy a barátja/barátnője meg akar ismerni. Egyből arra gondolnék, hogy úristen kitudja ki az, és már a "vészkijáratot" keresném :)

Amúgy mondanám, hogy hát jól van és váltanék pár szót az illetővel, aki meg akar ismerni. Aztán ha szimpatikus nekem akkor megadom a számom, vagy találkozót beszélek meg stb. ha nem szimpi akkor direkt ellenséges vagyok vele és nem válaszolok rendesen a kérdéseire, ezáltal nem tudunk normálisan elbeszélgetni és akkor jóesetben ő is érzi, hogy ebből nem lesz több. Persze van amikor nem, ilyenkor ha ideges vagyok nyíltan kimondom, hogy szerintem ennek nincs jövője. Vagy adok egy második esélyt, de akkor se mutatok semmi érdeklődést és így szép lassan elfelejt és békén hagy.

2009. ápr. 28. 03:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj ez mért lenne ciki vagy ilyesmi? Most komolyan ha a pasi nem ismeri a lányt, akkor mégis honnan tudná hogy létezik egyáltalán? Szoval ez a szeretne megismerkedni dolog nem rossz ötlet sztem.
2009. ápr. 28. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!