Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnél boldog egy másik személlyel, ha még egyedül sem vagy az?
Szerencsés vagy hogy ez a kérdés megfogalmazódott benned! Én sajnos sokáig gondoltam azt, hogy azért nem vagyok boldog, mert nem a megfelelő társ van mellettem.Ugyanakkor engem nem lehetett egyedül hagyni mert teljesen bepánikoltam, és azt hittem vége az életemnek.(Azt hiszem akik a szerelem miatt a vonat elé ugranak ilyesmit éreznek)
Aztán egyszer mégis magamra maradtam, és szerencsére meghallottam a környezetem üzenetét, és talpra álltam.
Az egyik az volt: miért félek egyedül, hiszen egyedül érkeztem a világra és egyedül is kell mennem.
A másik: Soha nem lehetsz szabad ember, ha a boldogságod egy másiktól függ.
A harmadik: Azért kell néha a padlóra esni, mert van ott valami számomra amit fel kell vennem hogy tovább mehessek.
És így volt!! Miután képes lettem "fűben -fában" ,de főként önmagamban megtalálni a harmóniát és örömöt, kiegyensúlyozott párkapcsolatot tudtam kialakítani, és boldoggá tudtam tenni a társam.
És utólag már tudom hogy az előző kapcsolataim is miattam futottak zátonyra.Szóval jól látod! Először önmagadban kell keresni a boldogságot, aztán hozzá egy társat akivel megoszthatod, és még boldogabb leszel. Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!