Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek az ellen, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, hogy ne én legyek a "jó kislány"?

Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy elég rám nézni, és látszik, hogy túl jó vagyok. Nem tudom, hogy miért, pedig divatosan öltözöm, sminkelem magam, hordok kiegészítőket, járok szórakozni. Azért zavar, hogy túl jónak hisznek, mert szerintem nem vagyok az. És nem akarok csalódást okozni senkinek. 20l
2011. okt. 1. 09:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

És?

Nem tök mindegy ki mit gondol rólad?

Ne legyünk már ...

2011. okt. 3. 09:24
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, ne higgy senkinek! Csak Isten a túl jó, mi emberek gyarlók vagyunk, teli hibákkal. Örülj, hogy jó tudtál maradni ezen a szar világon...és keress egy rendes, jó férfit magad mellé. Én maradok jó, bárki bármit mond!
2011. okt. 3. 10:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Miért baj, ha jó kislány kisugárzásod van? Attól függ milyen pasik kellenek neked...de például én a "jókislányokat" szeretem.Tudod mindenre van vevő...csak ne akarjál olyan pasikat akik az ellenkeződet keresik.
2011. okt. 3. 10:30
 14/19 anonim ***** válasza:
inkább maradj "jó kislány" mint ribanc
2011. okt. 3. 11:40
 15/19 anonim ***** válasza:

"Azért zavar, hogy túl jónak hisznek, mert szerintem nem vagyok az. És nem akarok csalódást okozni senkinek."

Na itt a probléma. Ha tényleg nem lennél az:

"Azért zavar, hogy túl jónak hisznek, mert szerintem nem vagyok az. De lesz*rom, így jártak :D"

26/F

2011. okt. 3. 11:47
 16/19 A kérdező kommentje:
azt nem értem ,hogy itt is mindenki azt mondja, hogy jó hogy "jó" vagyok. viszont én azt tapasztalom, hogy a hozzám hasonlókra azt mondják a pasi, h olyan "szűzies" és ezért már nem kell nekik. és tényleg nem azért mondom, de a pasik 90%-nál ezt tapasztalom.
2011. okt. 3. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:

örülj neki, jobb lenne, ha egy rossz, szakadt ribanc lennél?

90%-a pasiknak nem ezt szereti.

Megoldás: a 10%-t kell keresned.

2011. okt. 3. 12:01
 18/19 anonim ***** válasza:

Hülyeséget tapasztalsz!!!!

A szűzies lányokat mindenki jobban kedveli,és több az esélyed rá hogy normálisabb pasit találj magadnak...

Inkább nézzenek szűziesnek mint valami olcsó lotyónak...

Ja és egy emberre számolhatsz,mert nekem tutira bejönnek a szűzies lányok,és a barátaimat is ismerve ők is jobban kedvelik a Magadfajtákat!!!

26F

2011. okt. 3. 12:02
 19/19 anonim válasza:
Tehát ha nem vagy az, akkor miért nem akarsz csalódást okozni. Nem tűnik fel, hogy ez ellentmondás? Ha nem akarsz jó lenni, akkor akarj csalódást okozni. Ebből a kijelentésedből csak az látszik, hogy igazuk van a többieknek, mert túl jó vagy. Érteem?
2011. okt. 3. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!