Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan változzak meg? Ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változzak meg? Ez így nagyon szánalmas.

Figyelt kérdés
15L vagyok, és kb mindenkibe belezúgok... Annyira gáz, hogy egy kilenc éves barátságból még hatodjára is bele tudok esni az illetőbe, pedig mindent nekem mond el lányokról, barátnőről, stb... Most pl osztálytárs, már ez a második, hogy beleesek, de aztán megfogadtam, hogy soha többet, de megint, mert hozzámszólt kétszer kedvesen... Annyira szánalmas vagyok... Tökre nehéz megállni, hogy ne írjak rá minden este, vagy ne menjek oda, néha tök normális, máskor tök hülyén reagál, és nagyon idegesít, mikor pl jól láthatóan tetszik neki egy csaj, de még most, hogy barátja van is tök jót dumálnak... Tudom, csak barátok, stb, de mégis idegesít, és egyszerűen nem tudok megváltozni... Mit csináljak? Más is van így? Próbálok nem hozzászólni, nem ráírni, stb, de nagon nehéz...:S
2011. szept. 30. 19:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja, én se ellenkeznék.
2011. okt. 13. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerelmes tipus vagy, ennyi az egész. Van iylen fiúban is, az még gázabb :) Amúgy meg sztem mondd el neki, de csak úgy lazán. Ha igent mond, akkor örülhetsz. Ha kinevet, akkor meg szerzel egy tapasztalatot...meg legalább rájössz, h mekkora egy gyerekes tapló volt ez, és tuti kiszeretsz belőle :)
2011. okt. 13. 21:10
 13/17 anonim válasza:

hat azt irtad h nehez nem rairni.

az eletben nincsenek rovidito utak, csak a nehez, es neha azt mondjak, hogy van rovid, az nem az elet utja, sz'al te az elet utjan vagy, ez termeszetes, hogy nehez

2011. okt. 13. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:
fiatal vagy, a hormonok játszanak veled. majd enyhül a dolog hamar. találsz valakit akivel valódi szerelemmé alakul. és akkor lenyugszol. meg a hormonok is lejjebb vesznek majd. 18 felett már normális életed lehet :) leoltanálak, de nem a te hibád ez, sőt nem is hiba. csak kellemetlen neked. érett a gondolkodásod, jól látod magad, nem vagy egy hülye liba aki azt hiszi, ez a valódi szerelem. persze lehetne belőle az... mégis azt mondom, ne "próbálkozz be" a fiuknál és ne is hajts rájuk. próbálj visszafogottabb maradni. barátkozz velük! add magad! csak kedvesen, int ember az emberrel... nyithatsz felé, de ne "úgy". ha tetszel, azt így is érezni fogja. és akkor majd ő rád hajt. vigyázz magadra, várd meg azt, akivel érdemes lesz kapcsolatot kezdeni! nehogy szagot kapjon valamelyik, és kihasználjon téged!
2011. okt. 13. 21:20
 15/17 Tafit válasza:
Na most komolyan.Én az iskolában mindig volt egy osztálytársam akibe szerelmes lettem és ez nem gáz és nem szánalmas.Csak szeretni akarsz ennyi a bünöd.Szerintem aranyos:D.Éreztesd azzal a sráccal hogy fontos neked és utána hogy szereted.Csak szép lassan.
2011. okt. 14. 09:49
 16/17 A kérdező kommentje:
Most meg már azt sem tudom, mi van... Eddig néha összenéztünk, most meg néz a padtársa, ha odanézek rögtön elkezdenek súgdolózni valamiről... De közben szivatnak, folyamatosan, pl kibuktat a folyosón, vagy beszól valamit, hogy milyen flegma vagyok, stb... Már hagyni is tudnám, úgy érzem, de bennem van az, hogy ha már ennyi ideig szerencsétlenkedtem, már nem lehet, hogy nem lesz ebből semmi...
2011. okt. 14. 13:17
 17/17 anonim ***** válasza:
bocs de attól még lehet:) és ez nem a befektetett energián múlik... ez így nem túl romantikus hozzáállás! Inkább várj valakire aki nem "buktat" meg szívat, hanem ehelyett kezdeményez! Hidd el megéri kivárni. addig álmodozz a fiukról. nem ciki és nem szánalmas. életkori sajátosság. természetes.
2011. okt. 15. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!