Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlenség? Lányok/Nők mi történt Veletek? Miért vagytok ilyenek?
Az elmúlt hónapokban, években egyre többet hallom, illetve olvasom külömböző fórumokon, itt a gyakorin is, hogy, megcsaltak, átvertek, becsaptak, ( a nők) mit tegyek?
És mindenféle megbánás nélkül teszitek, mintha ez lenne a világ rendje, és egyre durvább dolgokat csináltok. pl a férjemmel gyereket szeretnénk, de felcsinálatom magam mással, majd a hülye férjemenek azt hazudom hogy az övé a gyerek! (a nővérem a példa. Meg inkább elvetetem mert lehet hogy nem is tőle van, azzal a kifogással, hogy meggondoltam magam, nem kell még gyerek! Ez gusztustalan, miért kell ezt csinálni??
Akkor most Én is kezdjek el aggódni, hogy ha majd gyereket szeretnénk a párommal, lehet hogy nem is az enyém lessz? Vagy mi a f@sz?.
Lehet vannak rendes nők, de hol? És meddig maradnakˇˇ rendesekˇˇ ?
Sok lány/nő ismerősöm van és eddig egy sem mondta 100%-ra hogy hűséges tudna maradni. Miért van ez?
Míg Szüleink, Nagyszüleink azért vannak még mindíg eggyüt a párjukkal mert tisztelik, és nem csapják be! Azért váltunk mi férfiak olyanokká amilyenek vagyunk, mert Ti Nők nem úgy viselkedtetek az idők folyamán..
Ez a mai divat félrequrni ahol csak leht??
Most sok nő fogja írni hogy ne általánosítsak, mert hogy ez a ritkább eset, de én nem hiszem, a férfi társaim is tudnának erről mesélni..........
Hagyjuk már ezt a baromságot. Szegény ártatlan nők, csak azért kúrnak félre mert rákényszerülnek. Persze.
Én nem a férfiak problémáznak, hogy eljárt felettük az idő, hanem a nők. Ha egy nő betölti a 35-öt már kétségbe van esve, és ha eddig nem ment férjhez, akkor már b.szhatja. Ha 40 évesen nem szült még gyereket, akkor már nem is fog. Ellenben egy férfi 45 évesen is csinálhat gyereket és menőbb lesz ha elkezd őszülni és ráncosodni a szeme alatt. Nyilván a komplexusos kis ribancok azért buknak rájuk.
Nehogy azt gondold mar egy rucskor, cigitol kitagult porusu meg oszulo pasi vonzo volna szamunkra.
Es egy 70 pasi ha szerencses es meg jol a spermiumjai produkal egy gyereket es ha meg tiobb szerencseje van akkor meglassa 9 honap utan.
En is megcsaltam a baratom es most mar, hogy vege ugy erzem, hogy meg is erdemelte mivel megtudtam, hogy miert lett vege hisz nem jelentettem neki semit utolag kiderult..................nem torodott velem onzo, maganakvalo volt erossen es ki is mutatta.
Ja azért van egy kis különbség. Nem csodálom, hogy sok gyerek anyás típus. És miért? Mert az anya neveli fel, ő foglalkozik vele többet. A pasi általában csak megcsinálja és semmit nem foglalkozik a gyerekkel. Vannak kivételek is de az kevés, aki tényleg ugyanannyira foglalkozik a gyerekével, mint az anya. Ezért van az , hogy sokkal bensőségesebb az anya gyerek viszony, mint az apa gyerek.
Én nem tartok vonzónak egy ráncosodó ,lottyadt, őszülő hajú pasit. Nem tudom hol él az a valaki aki ezt írta.
Ritkán van az , hogy én látok 40-es 50-esek közt vonzó egyedet. Nagyon ritkán van. Ellenben nőkből sokkal több vonzó 40-est is látok, mint pasiból. Ők alapból többet is foglalkoznak magukkal. de mint itt is, vannak kivételek.
Bírom, mikor a nők magyaráznak erkölcsről.....
Ti csajok nagyon szeretitek megtéveszteni a becsületes, normális férfiakat! Azokat, akik társat keresnek egy hosszú életre, nem pedig egy baszasra való rib.a.ncot.
Ti az ilyen férfiakat, úgy használjátok ki és csapjátok be, hogy arról már szinte művészeti ágat kellene elnevezni.
Elsőnek is, itt a pénz kérdése! Elvárjátok, hogy a férfi fizessen mindent és csináljon meg, de ti még a kis ujjatokat sem mozdítjátok meg érte! Bezzeg a férfi pénzén a telepakolt hűtőből zabálni, azt tudtok!
Ha egy férfinak nincs kocsija vagy kisebb autója van ( pl egy 1,5 milliós Suzuki ), akkor az már egy vidéki bunkó p@tkány, mert hát nem menő a barátnők előtt egy ici-pici kocsiból kiszállni. És az érzelmekkel pedig mi van? Semmi, azon egy nő nem tud villogni a plázában a barátnők előtt, hogy "figyi mán, ez az új divat"
A gyerekeiteket pedig úgy ölitek meg az abortusszal, hogy még egy hidegvérű gyerekgyilkos sem élvezi ennyire!
Ezek vagytok ti, férgek! És akkor csodálkoztok, hogy minden férfi csak eldob titeket, mint a szemetet! Ti hozzátok ki belőlünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!