Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlenség? Lányok/Nők mi történt Veletek? Miért vagytok ilyenek?
Az elmúlt hónapokban, években egyre többet hallom, illetve olvasom külömböző fórumokon, itt a gyakorin is, hogy, megcsaltak, átvertek, becsaptak, ( a nők) mit tegyek?
És mindenféle megbánás nélkül teszitek, mintha ez lenne a világ rendje, és egyre durvább dolgokat csináltok. pl a férjemmel gyereket szeretnénk, de felcsinálatom magam mással, majd a hülye férjemenek azt hazudom hogy az övé a gyerek! (a nővérem a példa. Meg inkább elvetetem mert lehet hogy nem is tőle van, azzal a kifogással, hogy meggondoltam magam, nem kell még gyerek! Ez gusztustalan, miért kell ezt csinálni??
Akkor most Én is kezdjek el aggódni, hogy ha majd gyereket szeretnénk a párommal, lehet hogy nem is az enyém lessz? Vagy mi a f@sz?.
Lehet vannak rendes nők, de hol? És meddig maradnakˇˇ rendesekˇˇ ?
Sok lány/nő ismerősöm van és eddig egy sem mondta 100%-ra hogy hűséges tudna maradni. Miért van ez?
Míg Szüleink, Nagyszüleink azért vannak még mindíg eggyüt a párjukkal mert tisztelik, és nem csapják be! Azért váltunk mi férfiak olyanokká amilyenek vagyunk, mert Ti Nők nem úgy viselkedtetek az idők folyamán..
Ez a mai divat félrequrni ahol csak leht??
Most sok nő fogja írni hogy ne általánosítsak, mert hogy ez a ritkább eset, de én nem hiszem, a férfi társaim is tudnának erről mesélni..........
Dehogy mondjak példát is arra, hogy igen férfiak is csalják a párjukat nem csak a nők: apám munkatársai közül szinte mindegyik csalja a feleségét, méghozzá prostikkal.
És nem egy nem kettőről van szó. Hanem egy csoportról. De lényegtelen ez.
A lényeg az, hogy régebben is csalták meg a feleségüket csak akkor a nők olyanok voltak, hogy inkább homokba dugták a fejüket és hagyták, hogy megalázzák. Most már szerencsére kinyílt a szemük. Nem azt mondom, hogy ez jó de ha már a férfiak ilyenek akkor miért baj az, hogy a nők is már megcsalják? Szívem szerint én is néha elkeseredek azon, hogy mi van ha majd lesz egy férjem és úgy látom, hogy minden rendben van a házasságunkban és közben meg engem is csal a hátam mögött? Vagy mi lesz akkor ha terhes leszek? Engem is prostikkal fog megcsalni vagy ha nem is prostituáltakkal de megfog csalni más nőkkel? Mert azt látom, hogy igen minden rendben van közöttünk legalább is ezt mutatja közben meg a hátam mögött más nőkkel kufircolgat, úgy, hogy tudomást sem szerzek erről. Ez még rosszabb, mert utálom ha hazudnak nekem.
Nekem akkor meg az lenne a kérdésem(kérésem), hogy olyan férfiak írjanak akik megcsalták a feleségüket, mi késztette rá, miért tették? De olyanok írjanak, ahol minden rendben volt elvileg a házasságukban szóval a szex körül is minden. De még is megcsalták.
Miért tették meg?
ma 11:57
11:13 vagyok és én ugyan nem csaltam meg a férjem és nem is áll szándékomban, de ismerek olyan nőt, aki megtette, úgyhogy remélem, tudok kicsit segíteni.
Neki az volt az indoka, hogy még fiatalabb korukban a férje többször megcsalta, később pedig nem törődött vele, a munkája is olyan volt, hogy alig járt haza, úgyhogy ahogy telt az idő, nagyon elhidegültek egymástól. Nem váltak el, mert már volt gyerek is. Aztán a nő egyszer beleszeretett valakibe és megcsalta vele a férjét. Akár el is hagyta volna érte, de a szerelme is kapcsolatban élt (tehát ő is csalta a párját) és nem akarta felrúgni ezt a kapcsolatot. Így szakítottak. Aztán a nő megint szerelmes lett valakibe....
Őt pl. valószínűleg a szerelemhiány, a törődéshiány és a csalódottság vitte rá.
Most csak egy indokot írtam, biztos még több ok lehet arra, hogy valaki megcsalja a párját.
"A rendes nők csak a gyakorikérdések.hu-n léteznek."
+ a mesékben!
"Attól még, hogy valaki megcsalja a férjét lehet rendes nő! Sok férfi is megcsalja a feleségét, és úgy megy haza, mintha mi sem történt volna! Egyszerűen nekik több kell, és nekik ez így jó! "
Na ne viccelj már.Mind lehet rendes más területeken ha a férjét csalja.
Engem is megcsaltak. Most mit b*sszak neki?
20/L
a ferfiak csak hallagassanak mert mindig ujabb es ujabb kihivasok csabitasaba kerulnek mert nem tudnak ellenallni.
Mi ha csalunk csak azert mert lassuk, hogy nem vagyunk fontosak nektek es erzelmi impotensek vagytok, ha bartran vallanatok, hogy szerettek es ki is mutassatok akkor nem csalunk meg.
Elfelejtitek, hogy ti sem fiatalodtok 1 perccel sem, ha felettunk telik az ido akkor, miert kerestek azonnal fiatalabbat? Igy soha egyutt nem maradhatunk nem tudunk csaladot alapitani mi sem es ti sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!