Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam neki, hogy terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, hogy terhes vagyok? 23/L

Figyelt kérdés

Szóval ha esetleg nem lennétek biztos abban , hogy a pasi szeretné a gyereket akkor is elmondanátok neki?

Sajnos fog.gyógyszer mellett történt meg. Egyszer tett rá célzást, hogy szeretne gyereket mert ő már jóval idősebb mint én. És még azt sem tudom, hogy megtartsam vagy ne.

2009. ápr. 27. 16:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Meg nem is igazán "komoly" se veled se nélküled a dolog.
2009. ápr. 27. 16:22
 12/15 anonim ***** válasza:
66%
Eszedbe ne jusson megtartani. Az előbb írtad le , hogy te nem is akarod. A párodnak meg kell mondanom, joga van tudni, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy rábesz arra, hogy tartsd meg, te meg buta fejjel meg is tartanád, úgy , hogy neked nem is kell. Amíg egyszer is megfordul a fejedben az ,hogy neked nem kell a baba, ne tartsd meg.
2009. ápr. 27. 16:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Beszéld meg vele, hogy terhes lettél. Ha folyamatosan szedted a gyógyszert, látta, hogy szeded, akkor eszébe sem jut, hogy esetleg csak azért lettél terhes, hogy veled maradjon.

Közösnek kéne lenni a döntésnek, hogy éljen az a Pöttöm vagy sem. Joga van hozzá, és tényleg beszéld meg vele. Ha nem akarja, akkor nem kell agyalni, a doki segít,mit kell csinálni, ha meg akarja, akkor gondold meg mivel jár a dolog.

Ami pedig a felkészültséget illeti: 22éves mindenórás kismama vagyok, és pánikolok:D erre igazán sose leszel kész, és ha egyszer is terhes leszel akkor meg szidni fogod magad, hogy mit tettél, ha most nem tartod meg, mert esetleg egyedül döntöttél így.

2009. ápr. 27. 17:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
En ugy tudom, hogy ha egy gyerek fogamzasgatlo szedese alatt fogant nagy eselye van ra hogy fogyatekossaggal szulessen. Jol gondold meg.
2009. ápr. 27. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
74%
Esetleg olyan lehetőség is felmerülhetne, hogy örökbe adod olyan párnak, akiknek nem lehet gyereke, és akkor ők is boldogok lesznek és a gyereket sem kell megölni.
2009. ápr. 27. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!