Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen személyiségű lány az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen személyiségű lány az, aki írásában mindig "ám" szót használ?

Figyelt kérdés

Vagyis, most ismerkednék össze valakivel. Írogatunk egymásnak interneten keresztül, és mindig ezt az 'ám' szót említi: Pl: Ám van hobbyd?

Csak komolyak írjanak, akik nem viccelik el.

2011. szept. 29. 20:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

A személyiségéről ebből nem lehet következtetni.

Se arra, hogy akar-e párkapcsolatot, vagy nem.

2011. szept. 29. 21:02
 12/21 A kérdező kommentje:
Am-mal írja. Vagyis rövid a. De nem ez számít.
2011. szept. 29. 21:03
 13/21 anonim ***** válasza:
az első válaszolón nagyon nagyot mosolyogtam--inkább röhögtem:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2011. szept. 29. 21:04
 14/21 anonim ***** válasza:
ui:figyi nem lenne egyszerűbb ha megkérdeznéd tőle vagy esetleg idővel kitapasztalni a személyiségét?
2011. szept. 29. 21:05
 15/21 A kérdező kommentje:
Igazad van.
2011. szept. 29. 21:08
 16/21 anonim ***** válasza:

ha am-nak írja, akkor az tuti, hogy az amúgy akar lenni...

de jókat röhögtem, a válaszokon is, meg a kérdezőn is... :D

19L

2011. szept. 29. 21:51
 17/21 anonim válasza:
Hát nem konkrétan személyiségi jegy, de egyből levágtam h androidos telója van...mert abban van egy ilyen helyesírás ellenőrző ami az am (amúgy)-ot átirja ám-ra ha szóközt ütünk. sokáig én se értettem mi ez a szó, de vettem egy androidos telót aztán rájöttem :D
2011. szept. 29. 22:56
 18/21 anonim ***** válasza:
miért, te mikor használod azt hogy amúgy...?
2011. szept. 29. 23:08
 19/21 A kérdező kommentje:
Használom, de nem úgy, hogy: am.
2011. szept. 30. 00:37
 20/21 anonim ***** válasza:
Van, aki direkt írja az am-ot á-val, mert talán viccesebbnek tartja, van olyan is, aki félreértette és azért használja, mert a "többiek" is használják. Ezen az oldalon is találkoztam már ám-olókkal :) Az, ahogy előttem is írták, az amúgy szó rövidítése akar lenni. Nekem ez önmagában semmilyen személyiségjegyre nem utal... nem igazán diagnosztizálható :D
2011. szept. 30. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!