Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerül? Utál? Dehát miért?
Figyelt kérdés
A fiú aki nekem tetszik..rájött,hogy teszik nekem..
azóta máshogy viselkedik velem,mintha kerülne..:/
miért?.oo
2011. szept. 29. 17:17
11/19 anonim válasza:
Úristen, és facebook komira.. tejóég na mindegy ennyit a facebooknak hisz mindenki .......
12/19 anonim válasza:
"Jaguar"
Ne nekem válaszolj,hanem a kérdezőnek...
13/19 A kérdező kommentje:
jó,de akkor már ott leirhatta vna,h semmi esélyem..
2011. szept. 29. 17:26
14/19 anonim válasza:
De miért facebookon kell ezt megbeszélni? Ha már ott megmered neki mondani, akkor szóban miért nem? Vagy csak én nem értem az ilyesmit?
15/19 A kérdező kommentje:
nem tudom..
2011. szept. 29. 17:28
16/19 anonim válasza:
Félénkek és síkhülyék a mai fiatalok. Nem beszélve egyesek pszichológiai állapotáról. Na mindegy... Lehet csak te meséled be, hogy kerülst. Lehet nem tetszel neki. Lehet félénk, lehet nem tudja mit kell csinálni, lehet baja van. Ki a franc tudja?
17/19 anonim válasza:
A fa...szbúkról meg szokj le.
18/19 anonim válasza:
Nyisd ki a szád és szállj le a földre.
19/19 anonim válasza:
Nekem meg olyan volt hogy volt egy lány aki keresett és kezdeményezett,de aztán mikor 10es skálán mondta,akkor nyomott egy 5öst...Szóval ki érti az ilyen facebookos marhaságokat..-.-" Próbálkozz élőbe,lehet a 9 azmár egy elfogadás volt tőle,és az hogy nem viszonoztad most azthiszi nem kellesz neki,stbstb...Ezek a helyzetek nem olyan egyszerűek =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!