Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyibe kerül a szerelem?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élünk, mindketten diákok vagyunk, elég rossz anyagi helyzetben.

Nekem havi 20-25 ezrembe van csak az hogy elmegyek hozzá...:S

Nemtudom meddig bírom...

Nektek hogy vannak ezek a költségek?

Ő sem tud nagyon mit megosztani velem, mert alig van pénzük...ált mindig én fizetek..:S

Jó, szerelembe nem nézzük a pénzt, de valahol nehéz eloteremteni ezt a lovét, és ugyérzem egyre nehezebben megy...:S

Hogy megy ez nálatok? másoknak is iylen nehéz?

2011. szept. 23. 16:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokba. De egy barátnő is benne van annyiban. Tudom, majd most jönnek az olyan szövegek h a "szerelemben az számít h két ember szereti egymást" meg hasonló optimista marhaságok. Le lehet pontozni, de én csak realista vagyok...
2011. szept. 23. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát valódi távkapcsolatba elsejétől kerülünk, de már most, hogy nem egy helyiségbe lakunk előbukkannak ezek a dolgok...

Elég nehéz neki, mert még nem dolgozik, volt hogy kért tőlem a visszaútra nem nagy összeg de nagyon nem állnak jól anyagilag. De szeretem, mi ha elmegyünk valahova odaadom neki a részem, és ő veszi meg mindkettőnkét. Én is diák vagyok, mondom Ő még nem dolgozik szóval mi ezt így oldjuk meg. Az óvszert is egyszer ő veszi, következőkor én. Szerintem ez így korrekt.

2011. szept. 23. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Autókáztunk egymáshoz, de nagyon drága a benzin, 2 évig így csináltuk, aztán adódott egy lehetőség és összeköltöztünk, így spórolunk a benzinen. Amúgy nagyon sokat számít a pénz, előző kapcsolatomat teljesen megmérgezte, én vagyok a lány és én tartottam el őt...nagyon sokat veszekedtünk emiatt, szét is mentünk 2,5 év után. 24L
2011. szept. 23. 16:51
 4/6 A kérdező kommentje:

uhhhh

látom azért másoknak is nehéz..:S

Ha nem lenne szerelem valószínúleg a józan ítélőképességünk shoa nem vezetne rá minket olyan dologra hogy vágjunk bele egy 150 km es távkapcsolatba....

2011. szept. 23. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:

1.válaszoló:

Hogy érted azt, hogy egy lány egy nem távkapcsolatban is kerül 20-24 ezer forintba? Miért mire kell költeni a fiúnak még a lányra? (és itt most ne nézzük a gumit, meg a fog.g.tablettát).

Kérdező:

Lehet, hogy most nehéz.Bár megértem a helyzeted. Én ezért nem is kezdtem bele egy távkapcsolatba sem, mert így nem lehet megoldani.

Nem tudom mit írjak. Most nehéz, de ha kitartasz lehet, hogy lesz jobb is a helyzet.

Egyébként én úgy gondolom, hogy bár nem vagyok egy plázapics@ aki a pénzét nézi a pasinak, de rám nem kéne költeni sokat. Persze a gumi meg ezek biztosan meglennének osztva. Gondolom nem mennénk mindig moziba, étterembe meg ilyen helyekre. Tehát nem kerül sok pénzbe egy kapcsolat, ha csak nem pénzre vagy külsőségekre épül fel az a párkapcsolat.(nem tudom lehet emiatt írják mindig a pasik,hogy a nők csak a pénzt szeretik meg a kocsikat ha az van a pasinak, csak gondolom a plázacicák miatt van ez így, mert ők meg csak azokat veszik észre:) )..

2011. szept. 23. 17:01
 6/6 LadyLee ***** válasza:
100%

Szerintem az már rég rossz, ha ez kardinális kérdéssé lép elő...

Ha nagy a szerelem, az ember száraz kenyéren és vizen is el van - mi több - nem érzi lemondásnak.

2011. szept. 23. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!