Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, már nem szeretem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, már nem szeretem nézni!?

Figyelt kérdés
14/L vagyok, a legjobb barátnőm szerelmes egy srácba, és már szenved attól, hogy nem láthatja, nem tudom mit tegyek, mert már rossz nézni ahogy szenved... valami ötlet? Van egyébként a sráccal közös ismerősünk ...
2011. szept. 29. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hozdd össze vele!
2011. szept. 29. 16:46
 2/2 anonim ***** válasza:
2 pofon meg egy vödör viz aztán észheztér. tiniszerelem, nincs mit tenni... majd idővel elfelejti és rájön hogy milyen kis buta volt. persze nézni attol még szar, hát nemtom. mondd meg neki hogy ha nem teszi félre a szenvedést akk elfordulsz tőle mert már nembirod... bár ez nem egy jó barátnő lépése lenne, de te tudod. hameg jó barátnője vagy, akk addig dumáld a fejét amig elfelejti.
2011. szept. 29. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!