Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ÉN vagyok, túl gyors, vagy a lányok túl félénkek?
Mindig a sietségem miatt rontom el a kapcsolatokat...
Én így csinálom:
Megismerem s ha tetszik elkérem a számát, aztán elhívom vhova, s az első randi után eldöntöm folytatom e. Ha igen később 3-4 napon belül megint elhívom valahova. Kb a 6-7 ik randin, (kávézás, mozizás, sétálás) után jön a csók, majd rá 2-3 hónapra a sex.
Nos, én vagyok rámenős, vagy a csajok félénkek ennyire?
Tehát, nam vagyok az a nagyképű hű de faszagyerek vagyok csávó, hanem szépen mikor egyedül van a kiszmelt példány köelítek, megtudom a számát s aztán meg elhívom h legyünk kettesben. Barátaim csak 4-5 van, azok sem a nagyképű faszagyerekek közül.
Eddig 1x jutottam el a sexig... De általában az első meghívásra se jön el :S Most akkor én vagyok bűnronda, vagy valamit nagyon rosszul csinálok?
Az az 1 akivel mejdnem eljutottunk odáig, 15 éves létire elment egy 21 évessel, s most meg terhes, hát kellet neki.... (Amúgy én biztos védekeztem volna...)
Akkor mi velem a probléma?
17/f
Én is erdélyi vagyok és ismerek egy srácot, akivel pont így alakult a kapcsolatunk... Meg hallottam, hogy másokkal is próbálkozott. Lehet, hogy ismerlek?
Vicceltem ám! :D Onnan lehet tudni, hogy "és" helyett "s"-t használsz, ami nem hiba, sőt, gyakran szerintem jobban is hangzik.
6-7. randi és csak 3 hónap után szex? Szerintem még túl lassú is vagy. Nem a te hibád, a mai hülye p.csáknak semmi sem jó.
Szard le őket. AZ ilyen kiélt kis ribancok majd a húszas éveik végén mindent megtennének egy ilyen srácért, de akkor már bottal sem nyúlna hozzájuk senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!