Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, titeket hogy érintene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket hogy érintene ha a barátnötök a következöz mondaná:"csinálj amit akarsz, nem érdekel. Flörtölhetsz, megcsalhatsz, kereshetsz ma´st is, engem nem zavar. "Mit tennétek, mit gondolnátok, hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 12:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
76%

Én ugyan nő vagyok, de azért elmondom:D

Én ezt a következőképp mondtam anno a páromnak: flörtölhetsz ha tudod hol a határ. Ha meg átléped, akkor úgy csináld, hogy soha az életbe még csak ne is sejtsem meg. És más se tudjon róla, ne alázzon meg legalább az ismerőseink előtt. Persze ha ezt megteszi úgyis megtudom, megérzem, mert nem vagyok az a típus aki homokba dugja a fejét. Engedélyt ezzel nem adtam szerintem, mert azt hozzá tettem, hogy ha ilyet tesz és megtudom akkor az szakítással jár:), de hogy megkérni sem fogok rá senkit hogy ne csaljon meg az biztos. Szerintem ez alap. Másik lehetőség is van. Megcsalhatsz drágám nyugodtan (de akkor kinyírlak arra mérget vehetsz:D). Harmadik lehetőség: Szeret, de neki más a felfogása, nem akar birtokolni téged. Tudja hogy ő neked az első, és úgy van vele hogy inkább próbáld ki másokkal is mint hogy akkor akarj majd össze-vissza kamatyolni amikor esetleg már komolyabbra fordítaná veled a dolgokat. Negyedik eshetőség: nem érez irántad semmit, és van valakije. Ezeket tudom elképzelni:)

2011. szept. 29. 16:45
 22/28 anonim ***** válasza:
64%

"Tudja hogy ő neked az első, és úgy van vele hogy inkább próbáld ki másokkal is mint hogy akkor akarj majd össze-vissza kamatyolni amikor esetleg már komolyabbra fordítaná veled a dolgokat."

Tekintve, hogy neked az első társad ez a hölgy, én is emellett voksolok.

20/L

2011. szept. 29. 17:01
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Saját magamról tudom hogy,daccból mondta csak.Nem gondolta végig,de hidd el szeret téged ,és ha elveszítene szenvedne.

Tapasztalt nőú voltam!!!

2011. szept. 29. 18:43
 24/28 A kérdező kommentje:
Azt mondja hogy nem vagyok igazi férfi,meg hogy gyerekes vagyok.Pár hete megkérdöjelezte a hovatartozásom.Azt mondja hogy k´sz csalódás vagyok
2011. szept. 30. 11:49
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lehet megunt és van valakije, csak nem tud hogyan szakítani esetleg..de biztos, h nem szeret, én akkor lennék ilyen egy férfival. Habár akkor nem húznám sokáig inkább szakítanék, mer ez már nem fer!

Beszéltél vele erről?

2011. okt. 1. 11:24
 26/28 A kérdező kommentje:
nem beszéltem vele erröl...nem hallgatna végig,neki mindig igaza van :S
2011. okt. 1. 12:02
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha beszélnél erről én meghallgatnák, szívesen..
2011. okt. 2. 18:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak dacból mondta. Lehet, hogy szeretet hiánya van. Ilyenkor oda kell menni hozzá, megölelgetni, hozzábújni, érezze, hogy a társa vagy és szereted. Biztos, hogy nem mondta komolyan.
2015. szept. 17. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!