Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék hogy "megszerezzem"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék hogy "megszerezzem"?

Figyelt kérdés

18/f vagyok és a menzán van egy lány aki nagyon bejön és eddig úgy tudtam hogy nincs pasija viszont ma volt vele egy srác akivel smárolt.

Nem ismerem és nincsenek közös ismerőseink se.Még nem beszéltem vele mert mostanában figyeltem fel rá és nem is láttam olyan nagyon sokszor a menzán.

Mit tehetnék?

A múltkor egyik barátnőjével miközben mentek ki rám néztek és én alapból őket néztem és mosolyogtak és összesúgtak stb. Szóval nem tudom mi van...

(Ő fiatalabb nálam kb 2 évvel)

Egyáltalán hogy szólíthatnám meg?

2011. szept. 28. 18:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Elsőnek bármit. Kérdezz meg vmit a menzával kapcsolatban! Pl. ha több féléből lehet választani, kérdezd meg, hogy az övé milyen. Vagy ha rossz ott a kaja, kérdezd meg, hogy ettek-e már jót. Ha meg jó a kaja, akkor azt, hogy szerintük mit csinálnak ott a legjobban. Aztán meséld el, hogy Te mit ettél ott nemrég. Vagy mesélj el egy másik étterrmet, ahol sokkal jobb a kaja.

Érted, mire gondolok?

2011. okt. 15. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!