Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 15 éves lány és egy 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 15 éves lány és egy 19 éves fiú lehet együtt?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok?Sok ez a 4 év ilyen fiatalon?

Ha a lányotokról lenne szó,mit szólnátok hozzá?

Köszi:D

2011. szept. 28. 18:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
46%
Megdug, eldob.
2011. szept. 28. 18:51
 12/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm:) Igen,akartam is írni,hogy talán a két kor között sok.De egy 25-29 már átlagosnak számítana:)

ment a zöld jelecske!

Kedves SP! Menj Fluorkádhoz:) köszi puszi: D

2011. szept. 28. 18:51
 13/30 anonim ***** válasza:
59%

Egyébként én is azért mondanám soknak,mert ebben a korban még más környezetben forogtok,más a fontos.Te középsulis vagy,ő most kezd dolgozni,egyetemre járni.Én nagyon sokat változtam az egyetemi éveim alatt,mondhatni most nőttem fel igazán,sok mindenben másképp gondolkozom,nekem ez a 3év kb 10évet számít a személyiség fejlődésemben,ami főként a környezetnek köszönhető-bár ez semmit nem jelent,mivel én nő vagyok illetve mint mondtam,eltérő személyiség mindenki.Te még egy "burokban" vagy,nem igazán látod,hogy milyen a külvilág,milyenek az emberek.Tudom,ez most hülyén hangzik,és valószínűleg most azt mondod,hogy dehogy nem,mert én is így gondoltam 15évesen,de most 22évesen teljesen más vélemyénnyel vagyok mindenről,többek közt a párkapcsolattal kapcsolatos dolgokról is.De mégsem tartom elképzelhetetlennek,hogy működhet egy ilyen kapcsolat.Ezek nem feltétlenül kizáró tényezők.

/18.49-es voltam/

2011. szept. 28. 18:54
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
Persze,20év fölött már 10év sem számít soknak,nemhogy 4.
2011. szept. 28. 18:55
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, lehettek együtt. Nem sok ez a 4 év. Miért is lenne az? :) Bár én magamat akkor felelőtlennek láttam, sőt, a páromat is, mikor 14éves koromban összejött velem az ő 20 éves fejével :) Fiatalság bolondság, szokták mondani. Azóta eltelt több mint hat év, orvosira járok, ő dolgozik, és a hasamban egy pici baba fejlődik nagy tempóval. :) Nem rég volt az esküvőnk.

Ehhez hozzáfűznék annyit, hogy 16éves voltam, mikor elvesztettem a szüzességem, nekem is, és neki is első kapcsolat volt.

Rajtatok múlik, hogy mi lesz ebből a kapcsolatból! Ha mindketten komolyan gondoljátok, akkor akár egy életre összeköthetitek az életeteket. Megjegyzem, ez nagyon ritka!

21L

2011. szept. 28. 19:03
 16/30 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!És Gratulálok nektek!:)
2011. szept. 28. 19:04
 17/30 anonim válasza:
100%

Sztem nem sok, ha megértitek egymás, akkor miért ne ?!

A kor nem minden :)

2011. okt. 2. 20:41
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
ha türelmes a pasi akkor igen
2012. máj. 20. 12:47
 19/30 anonim válasza:
100%
én 15 vagyok, a barátom 18, és távkapcsolatban is tök jól megvagyunk... (bár a távkapcs a közeljövőben változni fog, de ez lényegtelen.) sztem ha 1 évvel több lenne a korkülönbség, akkor is tökéletes lenne minden, de ez eléggé egyénfüggő. (bocs a késői válaszért..)
2012. dec. 23. 12:28
 20/30 anonim ***** válasza:
9%
háát, ha egy 14 éves csaj egy 21 éves sráccal járt 3 hónapig, azalatt 4x lesz*pta a csaj, és asszem már nem szűz(igaz, ő egy original, hamisítatlan ribizli) akkor miért ne? xd
2013. febr. 19. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!