Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány még kicsi ahhoz, hogy legyen párkapcsolata?
Figyelt kérdés
és a 16-17-18 éves fiúk inkább a 16-17-18 éves lányokkal járnak vagy nem gond nekik a 14?2011. szept. 28. 17:24
11/17 anonim válasza:
Ha vele egykorú sráccal csak egymás kezét fogják és max. csókolóznak, és a szexszel várnak min. 1-2 évet, akkor nem.
13/17 anonim válasza:
Tanulni nagyon fontos. Természetesen lehet mellette szórakozni. Csak sokan már 14 évesen úgy gondolják, hogy van egy szerelmük és kész vége. Elég csak szeretni őt. Sajnos ez nem igaz. Vagy elmennek dolgozni majd a nulla tudással.
14/17 anonim válasza:
És nem lehet azt csinálni, hogy te meglátsz mindig egy másik embert és össze-vissza egyszer ebbe, egyszer abba vagy szerelmes vagy egyszerre többe, bár ilyen sajnos felnőttből is van, ezért ezt ne vagyük bele.
Ezért kérdezem, hogy mit vársz egy kapcsolattól?
15/17 anonim válasza:
A legtöbben szerintem igen, kicsik hozzá, de ismerek kivételeket.
16/17 anonim válasza:
Még az élethez is kevés vagy, már ahogy az elb@szott korosztályotokat megismertem. Egy fillért nem értek. Taigetosz.
17/17 anonim válasza:
Szerintem nem.
En is egy 14 evessel szeretnek osszejonni. Igaz nez ki mar 18nak is, de az esze mind 14.
Szal nincs ertelme.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!