Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Üdv! Mikortól égő, ha valakine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdv! Mikortól égő, ha valakinek még egyáltalán nem volt barátnője? Mikortól nem ajánlott ezt hangoztatni?

Figyelt kérdés
Ne olyanok írjanak, akik hetente cserélgetik a partnereiket. Kösz.
2011. szept. 27. 21:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
21:28 vagyok. De nekem akkor is égő lenne, ha nem lenne pénzem. Ha nem motoroznék és cigiznék lenne pénzem, de én annyira beleszerettem a motorozásba, hogy egyáltalán nem érdekelnek a lányok:D Most ki akarom magam élni egy kicsit.
2011. szept. 27. 21:50
 22/28 anonim ***** válasza:
barátnő nem szégyen ha nincs,de viszont attol már legyél csajjal..mert 18,19 felül már gáz ha nem voltál..(nem kötelező a szex)
2011. szept. 27. 21:58
 23/28 A kérdező kommentje:

Jól van, akkor végülis még ilyen korban a legtöbb embert más érdekel. Akkor még én se parázok emiatt a kérdés miatt.

Igazából annyira nem jövök ki jól a csajokkal, hogy ezt egy szükséges rossz dolognak tartom, h össze kell egy kiválasztottal jönni, elviselni minden nyűgjét, baját(mert az a csajoknak sok van), nekik is elviselni minket(nekem is sok gondom van néha, ráadásul mi még morgunk is), abszolút teljesen más világ a két nem.

2011. szept. 27. 21:59
 24/28 A kérdező kommentje:
21:58 De ha egyszer nem bírnak elviselni, és én sem őket? Akkor mi van?
2011. szept. 27. 22:00
 25/28 anonim ***** válasza:

19/F vagyok és nem volt még barátnőm, nem is csókolóztam, kezét sem fogtam még senkinek. (szallagavatós táncot kivéve).

Hogy ciki-e? Nekem nem. Az élet nem habos torta, hozzá kell szokni. Próbálkozom folyamatosan, ha egyszer összejön boldog leszek, ha nem hát úgy jártam.

Magad döntsd el, hogy égő -e vagy sem, és ne mások véleménye befolyásoljon. Erre úgysincs semmilyen képlet.

2011. szept. 27. 22:27
 26/28 anonim ***** válasza:
nekem tetszene, ha a jövendőbelimnek én lennék az első
2011. szept. 28. 08:51
 27/28 anonim ***** válasza:

a mai világban már ciki.. egy fiúnak azért olyan 16 éves korára át kéne esni az ilyeneken h első randi, csók stb. mert ha tegyük fel lesz 25 évesen egy barátnőd akk ki tudja mikor lesz feleséged, gyerekeid.

merni kell és tapasztalni.:)

2013. jún. 30. 17:18
 28/28 Punisher 62 válasza:

Nem kell erőltetni,majd jön magától.

Vannak később érő típusok.

2018. márc. 22. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!