Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Mikortól égő, ha valakinek még egyáltalán nem volt barátnője? Mikortól nem ajánlott ezt hangoztatni?
Jól van, akkor végülis még ilyen korban a legtöbb embert más érdekel. Akkor még én se parázok emiatt a kérdés miatt.
Igazából annyira nem jövök ki jól a csajokkal, hogy ezt egy szükséges rossz dolognak tartom, h össze kell egy kiválasztottal jönni, elviselni minden nyűgjét, baját(mert az a csajoknak sok van), nekik is elviselni minket(nekem is sok gondom van néha, ráadásul mi még morgunk is), abszolút teljesen más világ a két nem.
19/F vagyok és nem volt még barátnőm, nem is csókolóztam, kezét sem fogtam még senkinek. (szallagavatós táncot kivéve).
Hogy ciki-e? Nekem nem. Az élet nem habos torta, hozzá kell szokni. Próbálkozom folyamatosan, ha egyszer összejön boldog leszek, ha nem hát úgy jártam.
Magad döntsd el, hogy égő -e vagy sem, és ne mások véleménye befolyásoljon. Erre úgysincs semmilyen képlet.
a mai világban már ciki.. egy fiúnak azért olyan 16 éves korára át kéne esni az ilyeneken h első randi, csók stb. mert ha tegyük fel lesz 25 évesen egy barátnőd akk ki tudja mikor lesz feleséged, gyerekeid.
merni kell és tapasztalni.:)
Nem kell erőltetni,majd jön magától.
Vannak később érő típusok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!