Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Mikortól égő, ha valakinek még egyáltalán nem volt barátnője? Mikortól nem ajánlott ezt hangoztatni?
akkor, ha már annyira égőnek tartja, hogy kiírja GYIKra a kérdést.
ha nem volt rá igényed, nem égő, ha évek óta nyammogsz rajta, de nem teszel semmit akkor..
Jól van, akkor vannak egy páran így még. Szóval nyugodtan várhatok vele még vagy 4-5 évet.
Előre láthatólag később se lesz több időm rá, de akkor már tényleg égő lenne szerintem, szóval már csak azért szereznék valakit.
De ha tudtok, cáfoljatok meg.
Én meg nem tudok a csajokkal miről beszélni. Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy a szépen felépített "világomat" egy nő a feje tetejére állítsa.
Szóval 21 évesen engem abszolút nem érdekel a dolog. Persze ha egy csaj akarna velem összejönni, amire kevesebb esély van, mint 2012-ben a világvégének, akkor azt mondanám, hogy ok, de csak azért, mert meg tudnám indokolni azzal, h nem én akartam, ő erősködött...
Én 19/F vagyok és még senkim sem volt, de még nem is lesz egy ideig. Idegesít h még nem volt, mivel mások már 14-15 évesen dugnak, én is olyan lettem volna, ha nem terrorizál 2 osztályni banda, (emiatt különböző lelki és idegrendszeri betegségeim lettek)szal ez nem rajtam múlt... Amugy 21 éves kor felett már sz@r ügy szűznek lenni, mert ki kell élned magad amíg lehet, 25 év felett meg már nem olyan...4 év meg nem sok erre. Próbáld meg a lehetetlennek tűnőt és szeggy fel egy csajt vhogy, hidd el menni fog, egy csomó ronda fiúnak milyen jó nője van...Mert megjátssza az ártatlant meg a jófiút.. Ez neked is menne szerintem.. Sőt még nekem is, csak én szorongásos betegségekben szenvedek, meg másban is de nem magyarázok...és ezek blokkolnak a kezdeményezésben :(..
Mind1.. Találj ki vmit haver és csajozz be rendesen, fel a fejjel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!