Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet így a távkapcsolat?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit kb. 1 éve ismerek. Találkoztam már vele 3-4 alkalommal és kiderült hogy tök jól elvagyunk egymással, sok a közös bennünk és a barátnőjétől hallottam hogy tetszek is neki.:) Gondoltam, arra hogy bepróbálkozok nála hátha összejön a dolog. A gond csak a távolság.
Én Szegeden lakom, a lány meg Budapesten. 170-180 km van köztünk.
Van olyan aki 170-220 km-re a párjától? Hogy bírjátok ezt? Működik a dolog? Mióta vagytok együtt?
2011. szept. 26. 22:10
11/12 A kérdező kommentje:
érdekes hogy akik az utazással akarnak elkedvteleníteni azok még jobban felcsigáznak, mert imádok utazni :P
szerintem belevágok ebbe, ha meg nem működik a dolog akkor maximum szakítunk.
2011. szept. 27. 13:57
12/12 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam Én is, csak 3éve ismertem internetről. Az volt a gond, hogy akartuk egymást az eleje igen jól indult tiszta szerelem, mint ahogy a könyvekben.. Utána jöttek a gondok rádöbbentünk nem mindig olyan jó ez meg egymás faggatása msn-en stb. unalmassá vált, mert máskor 1 érintés többet ér a begépelt oldalaknál... Szóval kezdett csökken a tűz és láttam másokkal is lógott fiúkkal. Ez nagyon idegesített, mert féltékeny voltam Rá, de arra jutottunk hogy így csak elfuserálnánk az egészet. Ezért elváltunk mosolyogva hiányzik nagyon, de ez volt a legjobb döntés szerintem :\:\ Azt eltudom mondani, ha most úgy döntesz, hogy hagyod akkor rengeteg szép élménytől fogsz elesni. De rengeteg rossz is lesz :S:S. Amit megelőzhetsz, ha a környéken keresel egy lányt! :):|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!