Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit adjak a páromnak évfordulóra?
Hagyd rájuk ezek parasztok :D
Szerintem főzz neki egy romantikus vacsorát, táncolj neki, ha mondjuk dohányzik gravíroztass neki gyújtót, vagy mondjuk én a páromnak születésnapjára egy ezüst karkötőt adtam, amibe vésettem: Together Forever, vagyis együtt mindörökké.. nekünk ez a mottónk, és mellé egy szexi kis combfixben, fűzős felsőben, csipkés tangában táncoltam neki egyet félhomályban, aztán rávetettem magam és olyanban részesítettem, hogy szeme szája tátva maradt :D egyébként attól függ mennyire romantikus típus..karácsonyra egy szív alakú hógömböt kapott tőlem közös képpel, és tetszett neki, vagyis azt mutatta..de a minap például amikor nálunk aludt, megleptem egy közös gyertyafényes habos-babos fürdővel, és szeretkeztünk egyet a kádban :) :D
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!