Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most mi történt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi történt? Neki van igaza, én meg bunkó vagyok?

Figyelt kérdés

Leültünk enni a barátommal,szendvicseket csináltunk.

Kivett 3 db kenyeret,lerakta,maga elé a tálcára.

A kenyér ott volt zacskóba,pár centire közöttünk.

Én gondoltam azért vett ki 3-at,mert nem fog egyszerre annyit megenni,azt hittem én is vehetek belőle.

El is vettem szépen,megkentem,megettem.Aztán elvettem még egyet,és lekiabált,hogy belenyomja a kenyeret az arcomba,miért vettem el azt a kenyeret,amit ő vett ki a zacskóból,de ezután vissza raktam neki egy kenyeret,mert láttam nagyon ideges,azt mondta nem nekem vette ki,mind a 3-at magának vette ki,én meg egy bunkó,illem tudatlan embernek lettem titulálva,és hogy otthon a szüleim mellett lehet h illemtudó vagyok,de amúgy meg egyáltalán nem.Vélemények?Kinek volt igaza?

2011. szept. 24. 15:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egy igazi tajparasz
2011. szept. 24. 15:56
 12/23 A kérdező kommentje:

Egyértelmű?

Azt hittem vagyunk már annyi ideje együtt (másfél év),

hogy elvehessek egy kenyeret,anélkül h így lekiabálna,mert természetesen ha csak 1 lett vna nem vettem vna el.

Meg ha elfogyott vna,kivettem volna én kenyeret.

Miért kell akkora ügyet csinálni ebből?

2011. szept. 24. 15:57
 13/23 anonim ***** válasza:
Mert paraszt vagy, hogy kérdezés nélkül nyúlkálsz a tányérjába. Én azt is megkérdezem, hogy vehetek-e egy szál sültkrumplit a másik tányérjából. És visszafelé is elvárom. Ez a legkevesebb. De ha az én barátnőm lennél, és egy ilyen után még neked állna feljebb, már cipő nélkül állnál az utcán.
2011. szept. 24. 16:00
 14/23 anonim ***** válasza:
gyerekek.. képesek vagytok ilyenen összeveszni?
2011. szept. 24. 16:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Most komolyan, nincs jobb dolgotok, mint ilyenen vitatkozni?
2011. szept. 24. 16:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Első vagyok, 34F
2011. szept. 24. 16:38
 17/23 anonim ***** válasza:

Mindketten röhejesek vagytok. Egy kenyéren összeveszni. Hány évesek vagytok? 15?

A barátod is bunkó, mert képtelen normális hangnem elmondani a véleményét, te pedig azért vagy bunkó, mert más tányérjába nyúlkálsz. Miért nem kérdezel?

Nektek sem sok időt adok együtt, max fél év, aztán sírós szakítás.

2011. szept. 24. 17:31
 18/23 anonim ***** válasza:

Nagyobb gondotok nelegyen-.-

Jósolok még nektek pár hónapot, aztán fel is út leis út.

Kor és nem

2011. szept. 24. 17:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem ti vagytok azok, akik múltkor azon veszekedtek, hogy a barát játszott a telefonjával, ezért a barátnő kirángatta, hogy egyenek már, de a fiú félmeztelenül ült az asztalhoz, erre a barátnő azt mondta, milyen undorítóan szőrös a mellkasa, ezért a fiú megsértődött és visszament játszani? Simán el tudnám képzelni.
2011. szept. 24. 17:44
 20/23 anonim ***** válasza:
Bunkóságban ő nyert. Ilyen hisztit nem érdemel két szelet kenyér.
2011. szept. 24. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!