Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok az ilyen "hűségteszteknek"?
"ha a pasi unatkozik, vagy épp minden rendben van, szart kavar? Még hogy a nők milyenek... Hagyjuk már."
Én beépítenék a trágár szűrő mellé egy olyat is,ami szűri azt,ha valaki elkezd általánosítani.
De rossz :"D
Ha felhív egy vadidegen, és ajtóstól akar berontani a házba(értsd: már randizni is akar), akkor bárki visszautasítja, szóval ezzel a teszttel csak annyit ért el, hogy beégett, mint a rongy ://
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de egy okos sráccal jöttél össze.
Én jót nevettem volna, ha velem csinálják :D
16/L
a nők pont ugyanilyenek, vagy rosszabbak. sokkal többször fordul elő ilyen "teszt" forditott irányba. de hát van ilyen... elég szánalmas... remélem én csírájában folytottam el barátnőmben az ilyeneket, egyszer már "tesztelt" hogy mit szólok ha lelép msn ről mielőtt visszajönnék... hát mondom ilyet ne csináljon, mikor tudja jol hogy ottleszek. ráadásul a gépnél volt csak msn ből lépett ki, hogy keverje a dolgokat... jol letoltam érte... remélem nem csinál több ilyet.
a lényeg hogy mondd meg neki hogy többet ilyet ne. mindenki hibázhat néha, a probléma akkor kezdődik ha rendszeressé válnak a hibák azután is hogy megbeszéltétek hogy ilyet többé ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!