Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért/hogyan kell egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Walk With Me kérdése:

Miért/hogyan kell egy párkapcsolatot irányítani?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom meg olvasom mostanában, hogy egy kapcsolatot a férfinak kell irányítani, meg, hogy egy párkapcsolat micsoda felelősség stb, de nem értem, hogy miért? Van két ember, aki megismeri egymást. Egy hullámhosszon vannak, kialakul a kölcsönös bizalom, vonzalom, megértés, szerelem stb, és innentől szerintem ez már párkapcsolat (ha nem jön közbe a nagy távolság vagy egyéb extrém körülmények). Mit kell ezek után irányítani? Ez érzésekről, érzelmekről szól, két ember szereti egymást és boldogan él együtt, jól érzik magukat, programokat csinálnak, vannak egymásnak stb. Mégis mit lehet ezen irányítani, és hogyan? Írnátok rá példákat?

A felelősség részét talán értem, mert ha van párja az embernek akkor nyilván nem kefélhet mellette öszse-vissza, de kapcsolaton kívül sem vagyok ilyen, szóval ez engem nem érint.

Még nem volt barátnőm, szóval eléggé "kívülálló" kérdés.

2011. szept. 22. 20:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
74%

Nem veszem magamra, ugyanis nálam nem áll fent ilyen (: Lehet nehéz elhinni, meg ugye messziről jött ember azt mond, amit akar, de azért lehet adni egy esélyt a dolognak. Úgyis nekem számít a legjobban, aki benne vagyok.

Nos, szülőknek sincs sok pénze, nincsenek is együtt, de szerencsére nem kell nélkülöznünk, ugyanis be tudjuk osztani a pénzt, mert nem költjük el hülyeségekre. Nincs ájfón, ájpad, napi fél liter kóla a büfében, meg kb. semmi márkás ruha, de ezekre nincs is szükség. Mondjuk mindketten fene spórolósak vagyunk :D Ezt a kocsit meg jó autónak nevezni túlzás. Gurul. Bár az egy év alatt ült benne kb 5ször?...

Szóval szoktam nagyokat hüledezni, amikor itt az átlagkapcsolat leírásában pénzügyi meg külsőbeli elváráscsatát olvasok, meg mindenféle evolúciós maszlagokat, nálunk _tényleg_ úgy van, ahogy a kérdező leírta. És ez nem valami elérhetetlen misztikum, csak el kell hinni, és belátni, hogy ez a jobb út. Mindkét nem részéről, és akkor már lesz kivel ezt végrehajtani. Mert sajnos az is igaz, hogy hiába hiszi így az ember, ha nem találja meg a másik felét.

Ja, és 22 éves.

Én meg 19 :O

2011. szept. 22. 21:19
 12/12 anonim ***** válasza:
iránytüvel
2011. szept. 26. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!