Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk hozzátok szól a kérdésem?
Tetszik nektek egy lány.Randiztok párszor.Aztán megismertek egy másik lányt és összejöttök vele.De a régi lánynak ugyanúgy irogattok,keresitek, érdeklődtök felőle, találkozni akartok vele.
Ezt mégis mire vélje egy lány? Ugye nem kéne többet gondolni ebbe a dologba mint ami?! Vagy mégis?
Igen hozzánk szól a kérdésed.:D
Ilyet soha sem csináltam.
én eddig csak odáig jutottam el, hogy tetszik 1 lány............:S:S:S
19f
Tudom h hülyén hangzik de kérdőjelet kellett tennem a végére :D
Köszi a válaszokat bár sokkal nm kerültem előrébb, ebből is csak az látszik h a pasik elég szélcsapok és megbízhatatlanok nah de ez nm újdonság.
"az látszik h a pasik elég szélcsapok és megbízhatatlanok nah de ez nm újdonság."
Igen, mert a csajok egyáltalán nem randiznak párhuzamosan több faszival egyszerre. Á, dehogy, szegény ártatlan kislányok miért is tennék?
Attól függ.
van, hogy kíváncsiak vagyunk még rá, van, hogy meg akarjuk fektetni és van, hogy nem igazán tudjuk, melyik lány legyen a kettő közül.
De előfordul az is, hogy csak flörtölgetünk.
Utolsónak köszönöm a rendes választ.
A többinek meg annyit h igen a lányok se jobbak ilyen szempontból, de én nm vagyok olyan mint a többség.Én tényleg nem szorakozok másokkal,nm hitegetek senkit és ez nm azért van mert olyan ronda vagyok h nem tetszek senkinek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!