Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz vagyok ha mindent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz vagyok ha mindent elsöprő szerelemre vágyok?

Figyelt kérdés
Olyan mint a vad angyalba Mili és Ivó szerelme. Olyan édesekh annyit civakodnak meg midnen és mégis mind ketten szeretik egymást. Tudom hülye példa,de most ez jutott eszembe.
2009. ápr. 25. 14:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
olyan szerelem mint a filmekben van nem nagyon létezik, ha Milit és ivot szét akarnák tényleg választani az egyiket kirúgják és elküldik a francba, az, hogy minden elsöprő szerelemre vágysz nem baj mert azt is nevezhetjük annak ha igazán szerelmesek vagyunk valakibe és az érzés kölcsönös akkor a mi szemszögünkből az mindent elsöpőr, kivéve ha te valami interkontinentális fegyveren nem dolgozol amit a szerelem műlödtet
2009. ápr. 25. 14:42
 2/13 A kérdező kommentje:

:) nem dolgozok semmilyen fegyveren...

:( kár h nincs olyan szerelem mint a filmekben...

pedig ugy szeretném már érezni... Olyan régen voltam már szerelmes,hiányzik az érzés h vkit szerethessek. Körülöttem meg mindenki azt mondja h pedig milyen jó egyedül lenni... :S de én szeretni és szeretve lenni szeretnék..

2009. ápr. 25. 14:44
 3/13 anonim ***** válasza:

igen...ez nálam akkor jön elő amikor egy nagyon romantikus filmet nézek..ilyen pl az Alkonyat c. film...Nagyon elkap az az érzés,hogy bárcsak egy olyan pasim lenne aki ennyire szeret...BÁRCSAK...és a szívem mélyén szerelmes leszek...szerelmes leszek a barátomba.(4 éve vagyunk együtt)Most is szeretem nagyon,de IGEN hiányzik az a mindent kiálló nagy nagy iszonyatos szerelem...amikor kiráz a hideg ha hozzád ér...és annyira szerelmes vagy hogy sírsz az örömtől...elég nyálasul hangzik,ez igaz.Szóval ez nem gáz...:) És remélem még átfogom élni ezt...még egyszer legalább muszáj az életbe :)

20/L

2009. ápr. 25. 14:55
 4/13 anonim ***** válasza:

Jah..és ajánlom Neked ezt a muzyikát :) remélem tetszeni fog :)Iron & Wine : Flightless Bird, American Mouth

Ettől sztem szerelmes leszel :)

2009. ápr. 25. 14:57
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi a számot,mindjárt meghalgatom :)

Csak az a kár,h nincs kit szeretnem. Aki engem szeret őt én nem szeretem,akit meg én szeretek(reménytelenül) nem foglalkozik velem :( :'(

2009. ápr. 25. 14:59
 6/13 A kérdező kommentje:
Lassan kezdem azt hinni h kölcsönös szerelem nem is létezik...
2009. ápr. 25. 15:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Dehogy nincs...csak az a baj,hogy nem tart soká ez a szép érzés..:(
2009. ápr. 25. 15:15
 8/13 A kérdező kommentje:

:( olyan szomorú...

tényleg olyan nagy bűn,ha azt szeretném h valaki szeressen? És én is viszont szerethessek?

Körülöttem akik egyedül vannak,elítélnek,mert nekem hiányzik a szerelem... Párommal akivel több mint 3 éve vagyok együtt csak a megszokás tart össze,időközbe én akaratlanul beleszerettem egy másik srácba,de neki meg nem kellek... :( ez is szomorú. Mindenki mondja körülöttem h a szerelem elmulik és h attól még maradhatok a barátommal továbbra is. de nekem nem ez kell...

Nekem szerelem kell,és nem akarom elhini h egyszer tényleg minden szerelem elmulik... :(

2009. ápr. 25. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Látod én is így vagyok...4 éve együtt vagyunk és annyira szeretném ha mindne olyan lenne mint az elején..sajnos nem lehet visszaforgatni.Olyan már sosem lesz.Csak max mással.DE viszont én nem akarok mást.Csak őt...de vele már nem olyan...áhhh...nehéz ez.Sajnos.És a szerelem bizony mulandó.Ilyenek az emberek
2009. ápr. 25. 15:29
 10/13 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ez kicsit olyan, mintha azt sem fogadnád illetve hinnéd el, h az emberélet is elmúlik. Ilyen a szerelem is. Van, aztán idővel elmúlik. Egy bő 2-3 év lehet talán a szerelem, a rózsaszín ködös időszak, de talán még ennyi sem. Egyébként ami utána van, az is nagyon szép, ha megmarad a szeretet és tisztelet egymás iránt. A szerelem tény, h egy másik dimenzió, egy extázis, de ez a szerelem utáni szeretet egy még felsőbb régió, már teljesen ismered a Kedves minden mozdulatát, szeme villanását.

Az én nagyszüleim 52 évig voltak házasok (sajnos Nagypapám meghalt, így a nagymamám már özvegy) Gondolhatod, h azért az 52 év nem szerelemmámorban telt.

Én még csak 1 éve vagyok a Kedvesemmel, imádom a jó tulajdonságait, tapasztaltam már több negatív tulajdonságát is, kezdem úgy érezni h a rózsaszín köd már elszállt, mert objektíven meg tudom őt ítélni. Ennek ellenére érzem és tudom, h a szerelem még meg van, sőt van hogy újult erővel tör rám a legváratlanabb pillanatokban. És úgy gondolom, h akár az életemet is le tudnám élni Vele :)

Mindenesetre, ha Te már nem érzed jól magad a kapcsolatodban, akkor lehet véget kéne vetni neki, és ezzel megteremted az esélyt arra, h legyen majd egy újabb kapcsolatod, ami szintén a szokásos extázissal és rózsaszín köddel kezdődik.

2009. ápr. 25. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!