Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól döntöttünk szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól döntöttünk szerintetek?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy 1 lányt 3 éve ismerek egy véletlen folytán internetről. Most a nyáron eljutottunk oda, hogy találkoztunk és össze is jöttünk. Nem tudtuk az érzéseinket kordában tartani. 2x is találkoztunk több napra, de megbeszéltük hogy távkapcsot nem szeretnénk. Tartottuk a kapcsolatot 1 hónapig webcam, msn stb... Most jutottunk oda, hogy azoknak a szép napoknak az ereje elfogyott és a tűz is csendesült (kölcsönösen féltékenykedtünk is egymásra). Sajnos már semmi sem a régi így megbeszéltük, hogy maradunk barátok. Mivel Én egyetemista vagyok és Neki is van élete nem akartuk, hogy a távkapcsolatban őrlődjünk (vannak lehetőségeink). Kicsit gázos a lány családi háttere is szegénynek, de rendes szép csaj. Kicsit hiányolom, mert a beszélgetések sem olyanok már (hanyagoljuk egymást, a fontosság megszűnt, azok a szerelmes mosolygások is). Nem zártuk le ezt az egészet csak korrekten elváltunk. Ki tudja mit hoz még az élet...

A kérdés az hogy szerintetek jól döntöttünk?? :\:\

Ő 20L, Én 22F

2011. szept. 22. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A szavaidból ítélve úgysem lett volna ebből normális kapcsolat szóval teljesen jól döntöttetek.
2011. szept. 22. 17:13
 2/9 DakotaDamon ***** válasza:
Jaguar Warrior -nak igaza van.
2011. szept. 25. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
nagyon hjó, am januárnak tényle igaza van
2011. szept. 25. 18:24
 4/9 RawSpeech válasza:
Relatív hogy jól döntöttetek e vagy sem. Én is pont ma léptem ki egy távkapcsolatból. Mármint, kirúgott. Emberfüggő hogy bírja e vagy sem. Ő is barátságot akart, de én személy szerint ez a "nem akarok kapcsolatot de maradjunk barátok" mondattól agyfa*zt kapok. Én nem tudnék barátként újra a szemébe nézni. Érezned kell hogy jó e a döntés vagy nem.
2011. szept. 25. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Ennél jobban nem is dönthettél volna...

ha csak nem ő az igazi és nem költöztök össze,és kipróbáljátok egymást...

Szerintem csinálj egy mindent vagy semmit...Itt csak drasztikus lépéseket tehetsz....

2011. szept. 25. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Hagyom a fenébe, mert egy görcsös kapcsolat sok ideggel nem hiányzik... A kérdés feltevésétől eltelt idő alatt egész jól kihevertem már! :) De sajnálom még mindig a dolgot, de ez már marad így...
2011. szept. 25. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha már így állsz hozzá akkor a lehető legjobban döntöttetek!!!!
2011. szept. 25. 19:41
 8/9 anonim ***** válasza:

A távolság a kis tüzeket kioltja...

Tietek akkor csak szexkapcsolat volt, sokat nem is szenvedtél miatt, szóval jól döntöttél.

2011. szept. 25. 19:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen ezen agyaltam Én is! Többet akartam volna, de nem... Pedig a nők érzik magukat felháborodva, ha csak szexre kellenek akkor mi...
2011. szept. 25. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!