Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttünk szerintetek?
A helyzet az, hogy 1 lányt 3 éve ismerek egy véletlen folytán internetről. Most a nyáron eljutottunk oda, hogy találkoztunk és össze is jöttünk. Nem tudtuk az érzéseinket kordában tartani. 2x is találkoztunk több napra, de megbeszéltük hogy távkapcsot nem szeretnénk. Tartottuk a kapcsolatot 1 hónapig webcam, msn stb... Most jutottunk oda, hogy azoknak a szép napoknak az ereje elfogyott és a tűz is csendesült (kölcsönösen féltékenykedtünk is egymásra). Sajnos már semmi sem a régi így megbeszéltük, hogy maradunk barátok. Mivel Én egyetemista vagyok és Neki is van élete nem akartuk, hogy a távkapcsolatban őrlődjünk (vannak lehetőségeink). Kicsit gázos a lány családi háttere is szegénynek, de rendes szép csaj. Kicsit hiányolom, mert a beszélgetések sem olyanok már (hanyagoljuk egymást, a fontosság megszűnt, azok a szerelmes mosolygások is). Nem zártuk le ezt az egészet csak korrekten elváltunk. Ki tudja mit hoz még az élet...
A kérdés az hogy szerintetek jól döntöttünk?? :\:\
Ő 20L, Én 22F
Ennél jobban nem is dönthettél volna...
ha csak nem ő az igazi és nem költöztök össze,és kipróbáljátok egymást...
Szerintem csinálj egy mindent vagy semmit...Itt csak drasztikus lépéseket tehetsz....
A távolság a kis tüzeket kioltja...
Tietek akkor csak szexkapcsolat volt, sokat nem is szenvedtél miatt, szóval jól döntöttél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!