Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni hogy bízzon bennem?
Azt mondta, hogy az előző kapcsolatai miatt, már nem tud bízni senkiben. Hogyan lehetne bebizonyítani, hogy én nem akarom átverni?
Már mindent megtettem ami eszembejutott, de nincs már több ötletem.
ajjaj.... nem bírom az ilyesmit, hogy azért mert valaki átvert, akkor bizalmatlan vagyok másokkal szemben is. Ha veszek egyszer egy liter tejet ami már romlott, akkor többé nem veszek tejet?
Nem lehet előre bebizonyítani, hogy te nem fogod átverni, ez folyamatosan bizonyosodik befelé amikor együtt vagytok. De ha Ő így áll az emberekhez, nem lesz túl boldog élete, és magányosan fog megöregedni! Ezt akarja? Kérdezd meg tőle!
Hát jah...
Én is olyan tipus vok , hogy általában nem bízok senkiben...
Régebben jóhiszemű ember voltam , de aztán becsaptak többen és 1 rakás csalódás ért , és már szinte paranoiás vagyok , mer asziszem , hogy mindenki át akar verni...
Sztem légy megértő , és beszéld meg vele komolyan...
És NÉZZ MÉLYEN A SZEMÉBE!
Az ember szeme nem hazudik ( jó vannak mániákus hazudozók de te nem vagy az)
Amit ott fog látni elég kell hogy legyen , ha nem akkor lelke rajta............
Ha ezek után nem bízik benned , akkor nincs sok értelme folytatnod
(természetesen ez 1 vélemény , nincs kőbe vésve , és nem szentírás)
Skorpió voltam
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!