Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az olyan pasi, akinek nincs pénze és meghívatja magát italokra, meg kajákra? Mármint úgy, hogy nem a nő ajánlja fel neki, hanem ő kéri.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 14:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Normálisnak normális, csak pofátlan. Lehet, erre van berendezkedve.

Nem az a kérdés, hogy a pasi normális-e, hanem, az hogy van-e nő, aki egy ilyen "meghívatásnak" eleget tesz.

2009. ápr. 25. 14:06
 2/12 A kérdező kommentje:
Olvastam itt, hogy egy lányt az előző barátja lehúzott ilyen módon és velem is pont ez történt ráadásul pont aznap erőszakoskodott, hogy vegyek neki valamit inni, mikor összejöttünk. Ráadásul először alkoholos italt akart. Én vettem helyette gyümölcslevet. Mostmár nagy pofátlanságnak tartom én is!
2009. ápr. 25. 14:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
egyetértek az előttem szólóval. én pofátlanságnak tartanám, ha a pasim meghívatná magát.
2009. ápr. 25. 14:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

én is randiztam ilyen pasival, MINDENT nekem kellett fizetni, bejelentette, hogy nincs nála egyáltalán pénz és különben sincs neki fölösleges pénze, amit éttermi kajára költene...

gondolom nem meglepő, hogy többet nem találkoztunk :D

2009. ápr. 25. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért ekkora tapló egy palikat!!-hányingerem van tőlük!! 20F
2009. ápr. 25. 14:35
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Sok nő is ezt csinálja...

Normális csak ingyenélő :D

Ha bejön neki csinálja...

2009. ápr. 25. 14:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Nőknél még mindig normálisabb... de az szerintem egyik nemnél sem elfogadott, hogy erőszakoskodjon ezért, férfiaknál meg pláne nem! Lehet, hogy ez csak az én véleményem, azért tettem fel a kérdést, hogy más is elmondja az övét.
2009. ápr. 25. 14:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem Nőnél sem normális az ilyen, hogy kéri meg elvárja. Taplóság és megmutatja mennyi IQ van a tarsolyában. Az nemjó, ha mindent csak az egyik fél fizet és ebbe a másik teljesen belenyugszik. Aláírom a fiúnak többet kell fizetnie, de egy komoly kapcsolatban a lánynak is kell néha (ha más nem felesben). Én fiú vagyok, de Nőként kellemetlenül érezném magamat, ha szorakozóhelyen fiúm odaállna a oulthoz fizetni és meg csak ácsorognék mögötte ölbe tett kézzel. Nálunk ha nincs nálam pénz barátnőm szó nélkül fizet, ez sokszor nem fordul elő, de van iylen is és ez szerintem jó dolog.
2009. ápr. 25. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Na azért az alapvető szerepeket nem felcserélni ám.

Ha egy fiú elmegy egy lánnyal egy randira, akkor az a minimum, hogy ő fizet mindent. Ebben az esetben nekem jól esik, ha a csaj felajánlja, hogy kifizeti a részét, de nem hagyom semmi esetre sem. Tehát ha vannak ilyen lúzer srácok akik mindent a lányokkal akarnak fizettetni, akkor azokat nagy ívben kerülni ám, mert az ilyen piócáktól nagyon nehéz lesz megszabadulni. (Kell az neked, hogy eltarts egy pasit? Nem fordítva kell az ilyet csinálni?) Nincsen pénze vacsorára mert valami miatt le van égve? Menjetek ki egy parkba, vagy tópartra romantikusan sétálni, az olcsó :-) De ne az legyen, hogy elmentek kajálni, aztán bejelenti, hogy nincsen pénze. Ha meg megteszi, akkor nullára kell redukálni a vele való találkozást a jövőben :-)

2009. ápr. 25. 15:53
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyetlen olyan barátom volt eddig, aki ilyen volt.. Vegyél ezt vegyél azt, hívj meg erre, hívj meg arra, ráadásul ne csak őt, de még a haverjait is... hát én csak néztem...Azért szerintem ez már tulzás, én sose hívatom meg magam, ha meghív hát meghív de én biztos nem mondanám hogy most ezt vegyél meg azt. Szóval ő elvárta hogy mindig vegyek neki mindent, ráadásul mindig mindenből a legdrágábbat... :S ......Remélem többet nem hoz össze a sors ilyen pasival :D
2009. ápr. 25. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!