Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk igenis a nagyon-nagyon vékony, és márkás ruhákat viselő lányokat tartják jó nőnek. Egyetértesz az állításommal?
Sokan próbálják bemesélni maguknak és másoknak, hogy a fiúknak tetszik, ha van mit fogni egy csajon, meg hogy a ruha nem számít, és az alkat helyett is a szép arc dominál (persze az alak is, de nem annyira).
Ehelyett mit tapasztalok (egyetemistaként, nem is egy tizenéves kislány szemszögéből nézem!!):
- a vékony, már-már sovány lányok a nyerők, egyáltalán nem baj, ha nincs mellük és lapos a fenekük. a csúnyácska, vagy épp csak átlag alatti arc sem számít, ha egy lány extra sovány.
- ha egy lány nem sovány (de nem is duci), egy dolog segíthet rajta: márkás ruhák és márkás egyéb dolgok, ha ez van, sok srácnál az is nyerő.
- aki húsosabb (messze nem elhízott!!!!) lánnyal jár vagy udvarol neki, azt kinevetik. Az elhízott, kövér csajokat választó fiúkat úgyszintén. A testvérem egy igen molett (Adele-típusú) csajjal jár párhónapja és MINDEN haverja azt javasolja neki, hogy dobja ki a lányt, mert leégeti saját magát.
A belső meg aztán abszolút nem is fontos.
Nos, ki ért egyet? 23L
(mielőtt támadtok: nem vagyok igénytelen elhízott örök vesztes, kapcsolatom is van, és az én pasimat is kinevették páran, mert én se vagyok túl gazdag, és 171 centimhez 68 kilót nyomok, ami nem épp a soványság jellemzője, de az elhízástól is messze áll szerintem)
Sziasztok, én vagyok az "utolsó".
Az előttem szólónak annyit mondanék, hogy lehet hogy igaza van, de most abból indultam ki, amit a kérdező leírt. Tételezzük fel, hogy jól látja a helyzetet, és csupán azért nézik ki mert nem veti szét a pénz, és nincsenek "menő" márkás cuccai. Mert egyébként el tudom képzelni, hogy ha sok pénze lenne, akkor a többi pénzes maca/pasi könnyebben elnézné az esetleges hibáit..
Azt hallottam, sok "plázacica" jár közgázra, és iagzából tényleg nem alaptalan ez a hiedelem.. sok a rongyrázó ott. én teljesen más szakon vagyok, és nálunk nem jellemző a márkás ruha meg a slusszkulcs-csörgetés. bizonyára nem könnyű beilleszkedni egy ilyen társaságba, ha te nem vagy olyan, főleg ha gazdag sem vagy, mert egyszerűen ha akarnád se tudnád tartani a lépést velük. De igazából nem is kell, hogy olyanná válj(atok), mint ők. hisz jobbak vagytok... hová vezet és kinek jó az a rivalizálás hogy kinek vannak menőbb cuccai? szánalmas tulajdonság a felszínesség. inkább jobb megkeresni az olyan embereket akiknek érdemes adni a véleményükre (akik tudják hogy a külső nem minden).
Mindettől függetlenül a szép, ízléses, nőies megjelenés biztos, hogy csak hasznodra lehet, az egyetemen, és munkahelyen is. (Meglepő lehet, de a "kinti világban" senkit nem érdekel, hogy mennyit költöttél karórára... ha igényes vagy, megbízható és tisztességes, akkor kit érdekel hogy gucci-e a táskád? lényeg hogy megfeleljen a feladatának. legalábbis én ezt látom...)
Önbizalom, nagyon sokat számít. Érezd magad csinosnak! Innentől kezdve te leszel a jobb NŐ! Tudod magadról hogy nőies vagy, tudod hogy vannak belső értékeid, jelenleg is kapcsolatban élsz, mi kell még? Semmi... a barátod téged választott, nem egy nádszál cicababát, és ennek bizonyára oka van. mostmár csak annyit kell tenned, ahhoz, hogy jobban érezd magad, hogy ne adj nekik lehetőséget arra hogy leszóljanak... szóval ne menj kócos zsíros hajjal ki az utcára, pl.:) mert az igénytelenség az égő, nem a plusz kilók, vagy a középkategóriás holmik! Az olyan férfi meg akinek a haverjai mondják meg hogy kivel járhat elmehet a fenébe...
Remélem, hogy jó tanácsot adtam, sok sikert! De, ha csak nem kedvelnek meg, akkor se legyél elkeseredve, milyen emberek ezek, akiknek ennyire a pénz a fontos? Kellenek neked ilyen "barátok"? Akkor is, ha tudod hogy vannak normálisak is?
Én a nagyon vékony lányokat szeretem, főleg, ha csinos arcuk van. Kis madárcsontúak =)
A ruha nem számít annyit. úgyis levesszük nem?? :D
Szoktam ugratni a csúnyácska vagy molettebb lányokat ( sose cikizem őket szembe, nem kiabálok rájuk bunkón! de hát, nem vagyok angyal) a haverokkal, de még soha nem tanácsoltam semmi barátomnak, hogy dobja a barátnőjét!
Ez suttyóság és inkább örülök, hogy nem ugyanaz jön be mindannyiunknak, bátran mehetünk együtt vadászni és később sincsen feszültség "Pista ne bámuld a csajomat!"
erdekes az fiuk, en egy 170 magas 61 kg lany vagyok nem festem magam soha es nem is vagyok csunya ugy sem, oltozkodni eleg jol oltozkodom izlesesen, megfordulnak utannam a ferfiak, de megis csak szexre kellenek semmi masra es nem is kivancsiak arra, hogy milyen vagyok belulrol a szemelyisegemre
azok a csajok elterelik a jofiuk figyelmet akik kihivoan oltzokodnek es festik magukat es kidobjak mindenuket, azok a menok es trendik, sikeresebbek pedig a szepseg mulik idovel es a maradek marad hatra a belso az nem valtozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!