Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk igenis a nagyon-nagyon vékony, és márkás ruhákat viselő lányokat tartják jó nőnek. Egyetértesz az állításommal?
Sokan próbálják bemesélni maguknak és másoknak, hogy a fiúknak tetszik, ha van mit fogni egy csajon, meg hogy a ruha nem számít, és az alkat helyett is a szép arc dominál (persze az alak is, de nem annyira).
Ehelyett mit tapasztalok (egyetemistaként, nem is egy tizenéves kislány szemszögéből nézem!!):
- a vékony, már-már sovány lányok a nyerők, egyáltalán nem baj, ha nincs mellük és lapos a fenekük. a csúnyácska, vagy épp csak átlag alatti arc sem számít, ha egy lány extra sovány.
- ha egy lány nem sovány (de nem is duci), egy dolog segíthet rajta: márkás ruhák és márkás egyéb dolgok, ha ez van, sok srácnál az is nyerő.
- aki húsosabb (messze nem elhízott!!!!) lánnyal jár vagy udvarol neki, azt kinevetik. Az elhízott, kövér csajokat választó fiúkat úgyszintén. A testvérem egy igen molett (Adele-típusú) csajjal jár párhónapja és MINDEN haverja azt javasolja neki, hogy dobja ki a lányt, mert leégeti saját magát.
A belső meg aztán abszolút nem is fontos.
Nos, ki ért egyet? 23L
(mielőtt támadtok: nem vagyok igénytelen elhízott örök vesztes, kapcsolatom is van, és az én pasimat is kinevették páran, mert én se vagyok túl gazdag, és 171 centimhez 68 kilót nyomok, ami nem épp a soványság jellemzője, de az elhízástól is messze áll szerintem)
Nekem a vékony lányok jönnek be (és nem csak most, hogy 'divat' lett), de ezt soha nem is tagadtam. :P Ruha meg álljon jól rajta (személy szerint a tapadósabb ruhák jönnek be, nem az ami lóg rajta), márka mindegy, bár tény, hogy a márkás ruhák nagy valószínűséggel mind jól néznek ki.
egy 23 éves egyetemista :)
szreinetm ez nem igaz
nem vagyok tul vekony, normalis testalkaom van, markas cuccaim sincsenek megis van pasim
20L
hát rád kell hogy cáfoljak, a kisujjamnyi csajok abszolut nem jönnek be, a márkás cuccok meg nem segitenek se vékonyon se soványon, hogy jobban teccen. lehet csinosan öltözni márkás cuccok nélkül is.
másik: lehet hogy neked már a szimplán vékony csajok is extravékonynak számitanak, mert vastagnak érzed magad, annak ellenére amit leirtál, és bánt hogy nem kellesz minden fiunak... tipikus nő...
különben barátnőmön is "van mit fogni", van egy kicsi -pont szükséges- felesleg a derekán, de attól még vékony, viszont sokkal jobb mintha csak a csontjai zörögnének. de lehet, hogy neked ő már a laposmellű sovány kategóriát jelentené... 162cm hez 50kilo.
a vékonyat a nagyon csontosakra értem, 50 kg alatt... a párom egyik haverja egyszer megjegyezte a TV-ben látható Heidi Klumra, hogy nem érti, hogy lett ebből modell, mikor mekkora nagy segge van...
és egy kis irigykedés van bennem talán, mivel én heti 3 röpi edzés és vegetáriánus étrend mellett sem leszek soha olyan, mint a veleszületetten szupernádszálvékonyak. így már eláshatom magam nőként? persze lehet hogy a kisugárzásomon is múlik a dolog. sőt biztos. és igen, nőként fontos nekem a pasik pozitív visszajelzése. nagyon bántó, mikor azt hallom közös ismerősöktől, hogy a párom magához képest csúnyább lányt választott.
A 15:00 kommenthez:
Ugye tudod, hogy amit leírtál, pont a kérdés feltevőjének gyanúját igazolja:
A 170/55 igenis eléggé sovány, nem átlagos, konkrétan 20 alatti testömeg indexet jelent, ami orvosilag már "kórosan soványnak" minősül...
Két megjegyzésem lenne.
1. Milyen egyetemre jársz? közgáz?!
2. nem jó társaságban forogsz
Nagyon kevés ilyet ismerek, hogy nagyon sovány és márkás cuccban jár. Ebből kifolyólag, a haveri társaságomban a srácok "husisabb" lányokkal járnak, és még sosem hallottam olyat, hogy valakinek azt mondják a barátai, hogy hagyja ott a párját mert nem elég mutatós. (Igaz, ilyen márkab*zi sznob pasikat sem ismerek.)
Hidd el, 23 évesen nem is egészséges az ha valaki csontsovány... és egyszerűen nem nőies. Persze biztos mindenkinek jobban tetszik, ha a fognivalő a csaj fenekén van, mintha a hasán vagy a felkarján, dehát nem lehet mindenki szupermodel. Lehet segíteni viszont a megjelenésen megfelelő ruhák kiválasztásával. Nem kell a ruha márkás legyen... a lényeg hogy jól menjen a testalkatodhoz, és hát az én véleményem az, hogy egy nő ne járjon pólóban meg sportcipőben, hanem öltözzön csajos cuccba. Szoknya, ruha, harisnya, kabát, magassarkú csizma, stb.
Nehezen tudom elhinni, hogy van olyan pasi aki azt nézi hogy mit vettél fel... látja hogy jól nézel ki vagy sem, és ennyi. Ezért kell jól kinézni. Ehhez még hozzá tartozik a szolid smink, ízlésesen szedett szemőldök, eltűntetett bajusz és frissen mosott haj. (Esetleg még egy kis kellemes illatú parfüm). Ha ez mind megvan, és még mindig húzzák az orrukat, keress új barátokat!
L-23 (168cm/64kg)
köszi a tippeket, utolsó! hát igen, sportcipős csaj vagyok :D megpróbálom megfogadni egy-két tanácsodat. hátha dobna az önbizalmamon és elűzné ezeket a sötét feltevéseket.
(az egyetemmel beletrafáltál... :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!