Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nagyon, de idősebb. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, 16 éves. A kiszemeltem 10 évvel idősebb. Beszélgettünk már egyszer, azóta már többször is összefutottunk, de csak a köszönésig jutottunk, de mindig mosolyogva integetett. Mit tegyek? El merjem mondani, vagy inkább felejtsem el, mert úgyis csak kinevetne?2011. szept. 22. 01:47
1/13 greeen válasza:
de azér felvagy már világosítva?
2/13 krvua válasza:
találd meg a fiatalság forrását adj neki oszt egyidősek lesztek
3/13 anonim válasza:
egy 26 éves férfi nem hiszem h összejönne egy 10 éves lányal hacsak nem pedofil, bár azért elég nagy esélye van annak h az >.<
4/13 greeen válasza:
de minek jöjjön össze egy 10 évessel mikor a kérdező már egy vén 16 éves nyanya
5/13 anonim válasza:
Ha rendes gyerek, akkor nem nevet ki. De szerintem ne add hirtelen és határozottan a tudtára, inkább csak jelezd neki, ha meg akarod tudni. De nincs sok esély rá egyébként, főleg ha komoly és rendes a srác. Persze ezt sohasem lehet tudni, extrém esetek mindig előfordulnak, biztos van olyan is, hogy házasság lett később belőle. De van egy csomó gusztustalan ember manapság, aki direkt a tinilányokra hajt. És sok csaj be is adja nekik a derekát, mert az menő.
6/13 anonim válasza:
Nem csak a 10 évvel idősebbeknek vagy nagy f@sza.
Ki nem nevetne mert egy vagy több potyakúrás jól jön mindenkinek, főleg hogy egy 10 évvel idősebbel akarsz járni már levágja milyen vagy...
Ha szűz vagy akkor az mégjobb
8/13 anonim válasza:
Meg kellene várnod, hogy ő lépjen!
Ha akar valamit tőled, nem fogja eltitkolni a szándékait!
37/N
9/13 anonim válasza:
na ne már hogy egy 26 éves férfi összejöjjön egy 16 éves kislánnyal,kérdező sztem maradj az álmodozásnál ha normális értelmes férfi nem fog veled összejönni majd talán 4-5 év múlva max
10/13 anonim válasza:
Most nem azért, de 26 évesen simán lehet, hogy már házas, és van gyermeke otthon..az én férjem is 26 és 3 hónapos már elmúlt a kislányunk....attól még hogy kedvesen integet, nem hinném hogy jelentene bármit is...
szerintem amúgy is elég fura az ekkora korkülönbség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!