Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik nagyon, de idősebb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nagyon, de idősebb. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, 16 éves. A kiszemeltem 10 évvel idősebb. Beszélgettünk már egyszer, azóta már többször is összefutottunk, de csak a köszönésig jutottunk, de mindig mosolyogva integetett. Mit tegyek? El merjem mondani, vagy inkább felejtsem el, mert úgyis csak kinevetne?
2011. szept. 22. 01:47
1 2
 1/13 greeen ***** válasza:
de azér felvagy már világosítva?
2011. szept. 22. 01:55
 2/13 krvua ***** válasza:
találd meg a fiatalság forrását adj neki oszt egyidősek lesztek
2011. szept. 22. 02:11
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
egy 26 éves férfi nem hiszem h összejönne egy 10 éves lányal hacsak nem pedofil, bár azért elég nagy esélye van annak h az >.<
2011. szept. 22. 02:35
 4/13 greeen ***** válasza:
50%
de minek jöjjön össze egy 10 évessel mikor a kérdező már egy vén 16 éves nyanya
2011. szept. 22. 02:37
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendes gyerek, akkor nem nevet ki. De szerintem ne add hirtelen és határozottan a tudtára, inkább csak jelezd neki, ha meg akarod tudni. De nincs sok esély rá egyébként, főleg ha komoly és rendes a srác. Persze ezt sohasem lehet tudni, extrém esetek mindig előfordulnak, biztos van olyan is, hogy házasság lett később belőle. De van egy csomó gusztustalan ember manapság, aki direkt a tinilányokra hajt. És sok csaj be is adja nekik a derekát, mert az menő.
2011. szept. 22. 04:34
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem csak a 10 évvel idősebbeknek vagy nagy f@sza.

Ki nem nevetne mert egy vagy több potyakúrás jól jön mindenkinek, főleg hogy egy 10 évvel idősebbel akarsz járni már levágja milyen vagy...

Ha szűz vagy akkor az mégjobb

2011. szept. 22. 06:36
 7/13 anonim ***** válasza:
*van
2011. szept. 22. 06:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Meg kellene várnod, hogy ő lépjen!

Ha akar valamit tőled, nem fogja eltitkolni a szándékait!

37/N

2011. szept. 22. 08:11
 9/13 anonim ***** válasza:
na ne már hogy egy 26 éves férfi összejöjjön egy 16 éves kislánnyal,kérdező sztem maradj az álmodozásnál ha normális értelmes férfi nem fog veled összejönni majd talán 4-5 év múlva max
2011. szept. 22. 08:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de 26 évesen simán lehet, hogy már házas, és van gyermeke otthon..az én férjem is 26 és 3 hónapos már elmúlt a kislányunk....attól még hogy kedvesen integet, nem hinném hogy jelentene bármit is...

szerintem amúgy is elég fura az ekkora korkülönbség..

2011. szept. 22. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!