Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura, amikor a nő magasabb a pasinál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!! Az a helyzet, hogy én 18 évesen 183 cm centi magas vagyok lány létemre, és nagyon nehezen találok nálam magasabb pasit. Most csapja nekem a szelet egy srác, de ő 175 cm magas. Szerintetek nem lenne fura, hogy a pasi alacsonyabb a nőnél???2009. ápr. 25. 11:13
11/12 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van, meg ez majdnem 10 centi, és 1-2 centi oké, de 10 az már sok. És annak aki azt írta, hogy a divat diktál: Nem divatból nem járnék vele mert alacsonyabb, hanem mert én igenis szeretek odabújni a páromhoz ha arról van szó, meg stb..., de ekkora különbséggel inkább ő bújna hozzám. :)
2009. ápr. 25. 19:08
12/12 anonim válasza:
5. válaszoló.
Énis pont igy vagyok vele:/ de én még vékony se vagyok :/
és a magassarku sokat segitene az alakomon, dehát akkor meg még nagyobb lennék ://:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!