Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fura, amikor a nő magasabb a pasinál?
Szia!
Igen,szerintem furcsa!
Nekem is volt egy barátom és amikor összejöttünk magasabb volt,mint én,így ilyenen nem is gondolkoztam,de mivel még fiatal voltam,nagyot nőttem és jóval magasabb lettem nála!
De ez miatt én nem szakítottam volna vele,pedig elég látványos volt a különbség!
Az mondjuk szerintem más,hogy ha már együtt vagy valakivel jó ideje és közben nősz meg,vagy a pasi alapból kisebb,mint te és már semelyikőtök nem nő tovább!
Semmi bajom az exemmel,de ma már nem jönnék össze vele a magassága miatt!
De ez az én véleményem!
Ha szereted és nem lennél zavarban egy olyan helyzetben,ahol azért jó lenne ha a párod magasabb lenne,akkor szerintem semmi akadálya a járásnak,de azért számíts a kíváncsi szemekre az utcán!
Sok sikert és boldogságot!
üdv!
Nem irigyellek!
Nekem is volt hasonló problámám,pedig én "csak" 176 cm vagyok és mégis megütköztem azon,ha egy 2-3 cmvel alacsonyabb srác bepróbálkozott nálam!
Azóta másképp állok hozzá,24 évesen megértem erre is,de eddig csak 2cmvel alacsonyabb pasim volt!
18 éves ésszel én nem vállaltam volna,de most azt mondom egy próbát megér!
Elhiszem hogy nehéz !!
én 17 évesen vagyok most 175 cm környékén...
és utálok ilyen magas lenni... a barátom velem egymagas de amikor fogjuk egymás kezét és ránézek mindig olyan érzésem van mintha magasabb lennék :(
és ez annyira rossz... utálok ilyen magas lenni... habár nézd az elönyét : a pasik jobban szeretik a magas vékony csajokat mint az alacsonyakat ;)
ezt te érzed hogy mennyire számit neked mások véleménye.. én már jártam nálam alacsonyabb fiuval... de mostmár nem járnék :D
a barátomnak is szoktam mondani hogy nőjön csak mert nem akarok nála magasabb lenni :D
Szia! csak átfutotam az eddigi válaszokat...
DE! eddig én is ugy gondoltam,hogy soha nem járnék egy olyan fiuval aki egy kicsit is alacsonyabb nálam. a mostani barátom 1-2centivel alacsonyabb nálam,nagyon jól megvagyunk és jelenleg nem is akarnék más barátot:)
szóval ha jol el tudtok beszélgetni,megértitek egymást és jol érzed magad vele akkor ne a centikben mérd az érzelmeid,eleinte nekem is nehéz volt de most már el se tudnám képzelni nélküle az életem:)
ui:ha öt nem zavarja,hogy magasabb vagy akkor neked se ez legyen az akadály,én a helyedben megprobálnám:)
Hali!
Én 194 cm vagyok, ha gondolod írj mailt.
21/ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!