Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti a buszon leszólítanátok egy szép lányt? Főleg, ha mellette ültök?
20:31-es vagyok.
Nos azért, mert én nem vagyok egy jó képű és magas srác, akit elsőre férfiszámba vennének ismeretlen lányok, így inkább csak beégnék meg engem zavar, ha mások is hallják miről beszélgetek főleg, ha a csaj is elég elutasító, úgy lehet égni nagyon.
Egyébként szívesen megcsinálnám nem csak buszon, hanem utcán, áruházakban stb.
De amíg nem rakom fejben össze az önértékelésem, addig nem látok sok esélyt rá, pedig már nagyon szeretnék egy kedves, normális, csinos barátnőt.
Lányt?? Fujj, soha.
SP voltam, sziasztok!
"Valakinek esetleg van tapasztalata is?"
Nekem van.
Igen, de sejtettem hogy bejövök a csajnak mert előtte többször szemeztünk, vagy éppen csak "rajtakaptam" hogy bámul, szóval esélyesnek éreztem magamat.
Elkezdtünk ismerkedni, végül nem lett belőle semmi. De mindenképp megérte megpróbálni, az ismerkedés eleje nagyon is jó volt, csak aztán kiderült hogy nincs igazán közös téma stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!