Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esély egy kapcsolatra? Történet alul.
Figyelt kérdés
Szóval, mindketten 20 év felett vagyunk, én a fiú vagyok a kapcsolatban. Nemrég jöttünk össze, le is feküdtünk, nagyon jól érezzük magunkat együtt. Ezt ő is mondta többször, és mindig nagyon szenvedélyes, ragaszkodó. A baj az, hogy a lánynak évek óta van barátja. És nem tudom hogy akar-e választani, vagy csak játszik velem. Ő sem bízik bennem, mert előtte sok kisebb kalandom volt. De montam neki, hogy miatta hajlandó lennék megváltozni. Szerintetek ha mindig egyre jobb velem -ahogy ő mondja, és jól működik a dolog, lehet rá esély, hogy otthagyja a barátját? Vagy mit tegyek, hogy engem válasszon?2009. ápr. 25. 10:46
1/3 anonim válasza:
ha sokkal jobb neki veled, mint a barátjával, akkor lehetséges. viszont az is előfordulhat, hogy nincs elég bátorsága otthagyni őt. nem könnyű kilépni egy több éves kapcsolatból, felrúgni egy bizonytalanért, ha nem szerelmes az ember, akkor sem. talán kicsit beszélgess vele erről, őszintén, hogy mik a tervei. ha bizonytalan, bátorítsd csak ;)
2/3 anonim válasza:
Az a gond,hogy nem láthatjuk egymás gondolatait.Ebben az esetben is két dolog állhat fent.Lehet igaza van az előttem írónak,viszont az is megeshet(bár ne így legyen),hogy csak kihasznál téged.Mindenféleképpen beszélj vele és állj a sarkadra.Mert ha nem így teszel,akkor ez még tovább fog elhúzódni.Ha pedig tényleg jobb veled,akkor nem kérdéses számára,hogy kit választ.Sok sikert hozzá! :)
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat:)
2009. ápr. 25. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!