Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Természetes ha egy férfi nem tudja elképzelni azt hogy egy lánnyal szexel élete végéig?
Hát aki ilyen jövök, lövök típus az nem, de én pl simán! :)
Másra sem vágyok
5.:"az tény, hogy egy kapcsolatban hosszú évek múltán elhalványul az a lángolás, ami az elején van, akármit is csináltok. És akkor azok, akiknek olyan a vérmérséklete, elkezdenek új kalandokra nyitni."
Tény az is, hogy nem csak az a fajta "szerelem" van, ami nagy lángolással kezdődik és azután elfárad.
Lehet szerelembe ESNI és szerelembe EMELKEDNI.
E második fajta az idővel csak erősödik, izmosodik, folyamatosan magasabb régiókba emelkedik.:)
Az elsőből meg kimászol 2-3 év alatt.:)
7.: "A legjobb barátom is így van, több mint 3 éve vannak együtt a barátnőjével. Nem hazudik amikor azt mondja nagyon szereti a nőt, de már eszméletlenül unja az ágyban."
No, ez ellentmondás.
A szeretet, a másik iránti érdeklődés mindig egyenes arányban van a szexszel.
(Kivéve szenvedélybetegeknél.)
hát, az első barátom szentül állította, hogy kitartana mellettem örökre. csak velem szexelt.
én lány vagyok, de én is úgy vagyok vele, mint a te barátod :) már más fiúval vagyok, ő a 2. nekem ennyi elég lenne, bár kipróbálnám az egyéjszakást is, de nem életcél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!