Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Természetes ha egy férfi nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körömlakk kérdése:

Természetes ha egy férfi nem tudja elképzelni azt hogy egy lánnyal szexel élete végéig?

Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt és néha azt mondja hogy esze ágában sincs velem szakitani,de aztse tudja elképzelni,hogy soha többet nem lesz mással!De ez így gondolat szinten!A fiúkban örökre benne lesz ez a téma?Lányok nektek valami tapasztalat?Inkább 20 fölöttiek válaszoljanak légyszives!
2011. szept. 21. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Van, akinek igen, van, akinek nem.
2011. szept. 21. 18:26
 12/15 anonim ***** válasza:

Hát aki ilyen jövök, lövök típus az nem, de én pl simán! :)

Másra sem vágyok

2012. márc. 24. 23:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jó a kapcsolat és mindent megkap otthon akkor nem vágyik máshová, legalábbis remélem.
2012. dec. 16. 19:15
 14/15 anonim ***** válasza:

5.:"az tény, hogy egy kapcsolatban hosszú évek múltán elhalványul az a lángolás, ami az elején van, akármit is csináltok. És akkor azok, akiknek olyan a vérmérséklete, elkezdenek új kalandokra nyitni."

Tény az is, hogy nem csak az a fajta "szerelem" van, ami nagy lángolással kezdődik és azután elfárad.

Lehet szerelembe ESNI és szerelembe EMELKEDNI.

E második fajta az idővel csak erősödik, izmosodik, folyamatosan magasabb régiókba emelkedik.:)

Az elsőből meg kimászol 2-3 év alatt.:)

7.: "A legjobb barátom is így van, több mint 3 éve vannak együtt a barátnőjével. Nem hazudik amikor azt mondja nagyon szereti a nőt, de már eszméletlenül unja az ágyban."

No, ez ellentmondás.

A szeretet, a másik iránti érdeklődés mindig egyenes arányban van a szexszel.

(Kivéve szenvedélybetegeknél.)

2012. dec. 16. 19:30
 15/15 anonim ***** válasza:

hát, az első barátom szentül állította, hogy kitartana mellettem örökre. csak velem szexelt.

én lány vagyok, de én is úgy vagyok vele, mint a te barátod :) már más fiúval vagyok, ő a 2. nekem ennyi elég lenne, bár kipróbálnám az egyéjszakást is, de nem életcél :)

2014. febr. 25. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!