Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartjátok még az első nagy szerelmetekkel a kapcsolatot?
mivan???
27/f vok.... azóta volt 4 b.nőm, és most jelenleg is van..de tartom vele a barátságot....
15-18 éves korom közt volt az első fiúm.
Aztán megcsalt, majd amikor kiderült, a másikat válaszotta, így utána 18 évig nem igazán beszéltünk, csak ha az utcán taliztunk, köszöntünk.
Aztán idén tavasszal jöttem rá, hogy az egész első kapcsolatom alapból meghatározta az életemre a pasikhoz való hozzáállásomat (egy picurkát kihasználom őket, és nem bízok senkiben, nehogy megbántson), és találkozni akartam vele.
Nyáron véletlen összefutottunk, majd teló szám csere után összehoztunk egy talit.
Nekem tök sokat jelentett, és azóta próbálom helyre rázni az életem. Ha szükség van a másikra, akkor megcsörögjük.
Kicsit sajnálom, hogy nem gondoltam hamarabb arra, hogy ő lehetne a barátom is...
Igen, 1-2 kivétellel minden exemmel tartom a kapcsolatot. Azaz inkább Ők velem. Havonta, félévente, évente megkeresnek.(Karácsony, névnap, szülinap természetes) Akkor is, ha van barátnőjük. Én ennek nagyon örülök, mert valahol mégiscsak egymás életének része vagyunk, volt időszak, amikor megpróbáltuk egymást boldoggá tenni, szép időket töltöttünk együtt. És ami a legfontosabb, azt hiszem tanultunk egymástól, a személyiségem fejlődéséhez minden exem hozzájárult. Életen át emlékezni akarok Rájuk.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!