Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exbarátnőmmel két évet voltunk együtt, ma szakított velem, mert azt mondtam, hogy egyszer majd talán kipróbálom a füvet. Kinek adsz igazat? Túlreagálta?
Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy a bátyja 14 évesen elkezdett füvezni, és a 140 fölötti IQ-ja ellenére most 23 évesen harmadikos egy gyenge szakközépiskolában...de akkor is:(2011. szept. 20. 20:30
11/21 anonim válasza:
Einstein rossz volt matekból, és a lány minden kósza gondolatért menekül, ahelyett, hogy meg próbálná oldani?
12/21 anonim válasza:
13/21 anonim válasza:
Ha figyelembe veszed a bátyjával történteket, te is tudhatod, h igen érzékeny területről van szó nála, a füvet kb ellenségeként lehetne aposztrofálni.
A reakciója valóban túlzott, de lehetségesnek tarom, h csak magát akarta menteni egy esetleges hosszú szenvedéstől.
Szerintem amit tehetsz: bocsánatot kérsz, elmondod, h végiggondoltad, és igaza van, te sem akarsz oda jutni, ahová a bátyja. És többet ne hozd szóba a témát!
14/21 anonim válasza:
Ne mondj neki ilyenek mikor tudod mi van a bátyjával. Ha akarod kipróbálod, de nem kell világgá kürtölni.
A lány túlreagálta, hiszen még ki sem próbáltad.
15/21 anonim válasza:
Nekem alkoholista volt édesanyám, mégse hagyom el a párom, mert nagy ritkán iszik.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Úristen. Hol fogok találni olyan lányt, akit ennyire szerethetek. És akinek nincs converseje..
2011. szept. 20. 21:14
17/21 anonim válasza:
omg... te ennyire béna vagy? A csaj azért szakított veled, mert nem akarja, h bajba kerülj, ezáltal nem akar magának is fájdalmat okozni. Ettől függetlenül valószínűleg szeret téged, egy bocsánatkérésbe meg nem halsz bele, és akkor nem kell azon sem aggódni, h hol találsz olyan csajt, akinek nincs convija....
18/21 A kérdező kommentje:
Megtettem, reggel óta folyamatosan hívogatom, már 3x elmentem hozzá, vettem 26(ennyi hónapot voltunk együtt) szál rózsát, szerintem tudjuk mindannyian, hogy az milyen drága..:(
2011. szept. 20. 21:23
19/21 anonim válasza:
Ezért nem szakítottam volna. Bevallom, én is szoktam, kb évente egyszer. Ha nem szívsz sokat, nem károsabb, mint napi egy sör. Én középiskolába járok, 4-es átlaggal. 18F
20/21 anonim válasza:
ok, akkor visszavonom, amit írtam, ne haragudj! Ha ennyi nem elég, akkor nem tudom, h mi lenne az. Egy fél mondaért azért nem érdemelsz ennyit, akármennyire is butaságot mondtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!