Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érjen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érjen váratlanul?

Figyelt kérdés

Én teljesen tisztában vagyok az érzelmeimmel a szerelmem iránt. És úgy érzem, ő is nagyon szeret, de mindig attól félek, hogy mi lesz, ha egyszer már nem így gondolja, vagy olyan problémák -akár eltérő elvárások az élettől- merülnek fel, melyeket nem tudunk megoldani és szakít velem. Én pedig majd ott állok szerelmesen egyedül.

Néha eléggé rossz tud lenni ez a mindennapokban is, ha rá gondolok. Tényleg csak attól félek, hogy én túlságosan szeretem és tisztában vagyok a ténnyel, hogy sokan az én koromban még teljesen lazán fogják fel a párkapcsolatot.

19/F

2009. ápr. 24. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Te is ősszerelmes vagy... hát ln is ezzel küzdök, mondhatni annyira jó kapcsolatban élek, hogy nagyon félek, hogy ettől csak rosszabb lehet... erre nem lehet felkészülni
2009. ápr. 24. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
*hősszerelmes :D
2009. ápr. 24. 19:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Tetszik az ősszerelmes kifejezésed.

Nekem, és valószínűleg neked is, hatalmas érték a szerelem és a szó szerinti értelmében. Nem az tetszik benne, hogy másoknak mutogassunk magunkat, hanem a puszta érzelmek, amelyek csak ránk tartoznak. És az zavar, hogy én nem tudom befolyásolni, helyesebben irányítani a szerelmem érzelmeit, maximum mindent megtehetek, hogy jól működjön a kapcsolat. De ez a bizonytalanság... :(

2009. ápr. 24. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Először azt hittem, hogy csaj irta a kérdést :)

Aztán láttam hogy 19 éves fiú vagy... hát megkell mondjam becsülöm az ilyen fiúkat akik felvállalják az érzelmeik és nem törödnek a haverjaik beszólásával pl. papucs vagy meg hasonlók.. mert az a tróger aki ilyet mond..

nekem 1 éves kapcsolatom van és megmondom neked őszintén, hogy ugyanebben a helyzetben vagyok.. nagyon szeretem a barátomat és soha nem akarom őt elvesziteni... ugy érzem jobban szeretem őt mint ö engem, de aztán kitudja :)

én nem fogom fel lazán a dolgokat nagyon komolyra tervezem vele és ugy érzem hogy ha szakitunk egyszer akkor utána soha többé nem leszek szerelmes..

szeresd csak a barátnődet nagyon és tegyél meg mindent hogy ez a szerelem soha ne muljon el :)

16 / L

2009. ápr. 24. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!