Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a barátnöm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a barátnöm csak, azt akarja, hogy vele legyek egész hétvégén?

Figyelt kérdés
Hétköznap is ott vagyok 2-3 napot ott is alszom , hétvégén meg mindig !!! Most vasárnap nem tudok ott lenni vele és már teljessen lelki beteg !!!
2009. ápr. 24. 18:41
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
mert teljesen beléd van zúgva, jó hogy veled akar lenni éjjel nappal.:D
2009. ápr. 24. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
mert imád =)
2009. ápr. 24. 19:00
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
pontosan,egyetértek az előttem szólókkal:) viszont te ennyire nem lehetsz oda érte mert ugy tünik ez téged zavar:(
2009. ápr. 24. 19:08
 4/10 A kérdező kommentje:
én tényleg nem szeretem !!! de akkor mit tegyek ??? én vagy 10szer szakitani akartam vele , de nem hagyta !!!
2009. ápr. 24. 19:17
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
hagyd ott, nincs annál rosszabb, mint mikor egy lány azt hiszi hogy szeretik, és mégsem :(
2009. ápr. 24. 19:22
 6/10 anonim ***** válasza:
12%
mert a nők qrva önzők.azt várják h mindent adj fel értük,és mindig központban legyenek és istenítsd őket.aztán ha így van nagy sértődőtten lépnek.
2009. ápr. 24. 19:24
 7/10 A kérdező kommentje:
utolsó !! te lány vagy ??
2009. ápr. 24. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Igen, mert szeret. Én is lelkibeteg vagyok, ha nem tudunk találkozni a barátommal. Olyan nincs amúgy, hogy valaki nem hagyja...ez meg így olyan szánalmas. Szakíts vele.
2009. ápr. 24. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
34%
A nők azt hiszik az a jó ha egy percet sem hagynak élni.Legalábbis nekik.
2009. ápr. 24. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:
35%

Hát én meg azt utálom ha a pasi mindig rajtam lóg..:D

Én sose voltam az a csaj aki éjjel nappal a sráccal akar lenni...

De általába olyan srácot fogok ki aki mindig velem akar lennih... -.-"

Te meg szerintem próbáld meg megmondani a csajnak, hogy vége.. vagy legalább értesd meg vele hogy nem vagy a tulajdona...

2009. ápr. 24. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!