Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés
Baratommal osszejottunk, jartunk 3 hetet, aztan szakitottam (lany vagyok,17), mivel ugy ereztem mar masodik heten,hogy picit elvagyok hanyagolva, mivel az elozo kapcsolatomban a baratom mellett a 7. Mennyorszagban erezhettem magam.Nala meg nemtudom, osszejottunk ujra,mert hianyzott, s gondoltam,hogy probaljuk akkor meg ujra, most mindjart egy es fel honapja egyutt vagyunk, viszont ujra azt erzem, hogy elvagyok hanyagolva, nem foglalkozik annyit velem. egy heten 1x talalkozunk,pedig lenne lehetosegunk,nekem meg nagyon hianyzik, s megis jegyeztem neki,hogy eleg ritkan talalkozunk,viszont o oyan tipus, aki szeret szabad lenni,s halottam, hogy mondta masnak , hogy mennyire szeret es, hogy soha nem csalna meg, viszont ez az elso hetekbe vot, mikor osszejottunk.Nem tudom, mit csinaljak, hogy kozelitsek fele, hogy ismerjem meg,mert szeretnem ,ha szeretne, s tulajdonkeppen az is van meg,hogy ritkan mutassa ki az erzelmeit velem szembe,s en meg szeretnek tobbet lenni vele.
2009. ápr. 24. 18:23
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Talán az lenne a legjobb,ha amikor találkoztok hozd fel a témát,hogy te szeretnéd hogyha többet találkoznátok. vagy amikor találkoztok mond neki hogy "nem találkozhatnátok-e holnap vagy holnapután?" Sok szerencsét!;)
2009. ápr. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!