Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg baj ha egy lány szereti a számítógépes játékokat? 17/L
Először, kérdezd meg a barátod, hogy mit akar pontosan ezzel a mondatával. Azt akarja mondani, hogy foglalkozz többet vele vagy csak zavarja. Mert, ha az utóbbi, akkor inkább ne is vedd tudomásul ezt a mondatát.
Ha igyis elég idő jut kettőtökre és nem a kapcsolat rovására megy, akkor nem jogosan szól bele, szóval akkor tökmindegy :)
A lényeg az, hogy akár fiú akár lány az ember, nem gáz az, ha valaki játszik, csak tartson egy mértéket! Nameg az óránkénti 5-10 perc szünet se árt meg. :)
Én is odavagyok a videójátékokért, de nem szabad hagyni, hogy beszippantsanak teljesen:D
Légy önmagad, csináld azt amit szeretsz, aki szeret az olyannak fogad el ,amilyen vagy.
18/F
miért lenne gáz 19 évesen metinezni? -.-"
te inkább maradj az online kifestős játékoknál, ne itt rontsd a levegőt.
Nem mindig tudja abbahagyni egy srác sem. Szerintem a lányok hamarabb >,>
Egyébként szerintem ne foglalkozz vele, esetleg szakíts, hiszen nem megy a kapcsolatotok rovására, sokat vagytok együtt.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!