Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartsam vele a kapcsolatot, vagy örökre töröljem?
Van egy srác,akire már május közepe óta várok,hogy hazajöjjön.Külföldön van,dolgozik,msnen-telefonon tartjuk a kapcsolatot,amikor csak tudjuk.Én kezdek beleszeretni,várom már nagyon,hogy élőben is láthassam,átölelhessem. (Egyszer már találkoztunk még a kimenetele előtt,elvileg október végén jön haza.) Azonban van egy kis gubanc. Nemrég rámírt egy srác a facebookon,hogy megtetszettem neki,és szeretne találkozni vele. Egy faluban lakunk,sőt nem is lakik messze tőlünk,de még nem láttuk egymást élőben (ez azért is lehet,mert hétfőtől-péntekig én máshol lakom albérletben,és csak hétvégente jövök haza.) Elkezdtem vele dumálni,megkedveltem,kicsit fura volt,hogy nem kérdezte meg,hogy van-e valakim,de úgy voltam vele,hogy barátkozni szabad-úgy sincs társaságom otthon.Már kétszer elhívott talizni,egyszer még sörözni is,de lemondtam,mert félek,hogy kísértésbe esek..szeretem a másik srácot,tényleg,de ez a sok idő,és a fizikai kontaktus teljes hiánya megőrjít..ő pedig csak addig lenne a "társam" (értsd:szexpartnerem) amíg a másik srác haza nem jönne.Ezt én gusztustalannak tartom,de ő nem érti meg...megszakítsam vele végleg a kapcsolatot?
21/L
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:16
Öhm,valóban kicsit érthetetlen a leírás,de akkor itt tisztázom.Ő akar tőlem csak szexet,nem én,ezt többször is megmondtam neki,és azzal a sráccal szeretném megszakítani a kapcsolatot,aki csábítgatni próbál,nem azzal,aki külföldön van.
Azt zaklatják aki engedi magát,ha te nagyon akarnád meg mondhatnád annak a srácnak hogy bocsi de neked ez így nem megy,mivel te vársz haza valakit....ennyi
Nem kell ezt túl ragozni,mond meg a srácnak ha megsértődik ha nem,hogy te nem akarsz tőle semmi komolyat mert te mást szeretsz.Ennyire egyszerű és akkor nincsenek ebből problémák.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:29
Megmondtam neki többször is,hogy tipli van,és hogy miért,de nem zavartatja magát.
Ja és még annyi hogy egyszerűen nem reagálsz a telefonjaira sms-re,emailra és amiket facen írogat.Éreztesd vele hogy nem akarsz semmi mert addig nem fog lekopni,sőt még jobban bele lovalja magát aztán a végén le sem tudod vakarni.Neked már az első levélnél nem kellett volna reagálnod amúgy....
Hogy ne legyen félre érthető a szexel kapcsolatos dolog amit félre értettünk,akkor máskor fogalmazzál rendesen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!