Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tartsam vele a kapcsolatot,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Narwik kérdése:

Tartsam vele a kapcsolatot, vagy örökre töröljem?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akire már május közepe óta várok,hogy hazajöjjön.Külföldön van,dolgozik,msnen-telefonon tartjuk a kapcsolatot,amikor csak tudjuk.Én kezdek beleszeretni,várom már nagyon,hogy élőben is láthassam,átölelhessem. (Egyszer már találkoztunk még a kimenetele előtt,elvileg október végén jön haza.) Azonban van egy kis gubanc. Nemrég rámírt egy srác a facebookon,hogy megtetszettem neki,és szeretne találkozni vele. Egy faluban lakunk,sőt nem is lakik messze tőlünk,de még nem láttuk egymást élőben (ez azért is lehet,mert hétfőtől-péntekig én máshol lakom albérletben,és csak hétvégente jövök haza.) Elkezdtem vele dumálni,megkedveltem,kicsit fura volt,hogy nem kérdezte meg,hogy van-e valakim,de úgy voltam vele,hogy barátkozni szabad-úgy sincs társaságom otthon.Már kétszer elhívott talizni,egyszer még sörözni is,de lemondtam,mert félek,hogy kísértésbe esek..szeretem a másik srácot,tényleg,de ez a sok idő,és a fizikai kontaktus teljes hiánya megőrjít..ő pedig csak addig lenne a "társam" (értsd:szexpartnerem) amíg a másik srác haza nem jönne.Ezt én gusztustalannak tartom,de ő nem érti meg...megszakítsam vele végleg a kapcsolatot?

21/L

2011. szept. 19. 19:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ja,és azt hozzáteszem,hogy szeretem azt a srácot,aki kint van,és amikor azt mondtam,hogy esetleg tartanám a kapcsolatot a másikkal,aki közel lakik az nem azt jelenti,hogy néha azért stikában lefekszem vele,hanem hogy például beszélgetünk,megsétáltatom a kutyáját,mittudomén...nem néznék másként rá.
2011. szept. 22. 15:27
 12/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:16

Öhm,valóban kicsit érthetetlen a leírás,de akkor itt tisztázom.Ő akar tőlem csak szexet,nem én,ezt többször is megmondtam neki,és azzal a sráccal szeretném megszakítani a kapcsolatot,aki csábítgatni próbál,nem azzal,aki külföldön van.

2011. szept. 22. 15:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt zaklatják aki engedi magát,ha te nagyon akarnád meg mondhatnád annak a srácnak hogy bocsi de neked ez így nem megy,mivel te vársz haza valakit....ennyi

Nem kell ezt túl ragozni,mond meg a srácnak ha megsértődik ha nem,hogy te nem akarsz tőle semmi komolyat mert te mást szeretsz.Ennyire egyszerű és akkor nincsenek ebből problémák.

2011. szept. 22. 15:29
 14/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:29

Megmondtam neki többször is,hogy tipli van,és hogy miért,de nem zavartatja magát.

2011. szept. 22. 15:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja és még annyi hogy egyszerűen nem reagálsz a telefonjaira sms-re,emailra és amiket facen írogat.Éreztesd vele hogy nem akarsz semmi mert addig nem fog lekopni,sőt még jobban bele lovalja magát aztán a végén le sem tudod vakarni.Neked már az első levélnél nem kellett volna reagálnod amúgy....

Hogy ne legyen félre érthető a szexel kapcsolatos dolog amit félre értettünk,akkor máskor fogalmazzál rendesen:)

2011. szept. 22. 15:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Most már mindegy,mert megvárom. Tényleg itt van mindjárt az október,nehogy már a finisben vérezzek el.. ;) A másik srác,aki meg itt lakik helyben is folyton azzal példálózott,hogy jaj,biztos hogy ő is csajozik odakint..kicsit ez elbizonytalanított,de nem érdekel,hiszek neki.Meg hát még tényleg nem járunk.Egyébként én elmeséltem neki (aki külföldön van),hogy zaklat itthon engem egy illető,szóval még azzal sem vádolhatnak meg,hogy a háta mögött kavarom a sz@rt..
2011. szept. 22. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!