Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy spirituálisan fejlett fiúval?
Érdekelne, hogy ki, hogy áll hozzá, ha valaki spirituálisan fejlett, érdekli az ezotéria, stb.
Amúgy tiszta jegyű mérleg vagyok!
17/F
spirituálisan fejlett? netán pap?
komolyra fordítva a szót: szerintem aki az ezotériába beleássa magát, meg túlontúl belemegy az ilyen spirituális dolgokba, az gyenge ember és mankónak kellenek neki ezek a dolgok. volt ilyen exem amúgy, és ő is teljesen ilyen volt.
Kérdező:
A tudomány igyekszik a világot leírni és a megfigyelt folyamatokat értelmezni.
Az evolúció és pl. az asztrológia között az a különbség, hogy míg az evolúció be van bizonyítva, azaz temérdek bizonyíték áll amellett, hogy az evolúció egy létező folyamat, ez nem mondható el az asztrológiáról.
"Elképzelhető" volna, hogy 100 év múlva az evolúciót más elmélet fogja helyettesíteni, de ehhez az kéne, hogy minden eddigi bizonyíték félre lett értelmezve, és rengeteg új bizonyíték jelenjen meg. Erre nagyon kevés esély van, mivel az evolúció az élet fejlődését jelen tudásunk szerint tökéletesen leírja, minden bizonyíték és megfigyelés alátámasztja, már 150 éve.
Az asztrológia hiába több ezer(?) éves, azóta sincs egy fikarcnyi bizonyíték mellette, tehát nem is érdemes komolyan venni. Az alapján élni az életed pedig végképp káros.
Azzal ne próbálj védekezni, hogy mindenki higgyen amit akar. Ehhez jogod van, viszont másoknak ugyanúgy joga van lefikázni téged, mivel teljesen irracionális dolgokat elfogadsz kellő bizonyíték nélkül.
Azt javaslom, hogy próbáld a lehető legobjektívebben végiggondolni azt, hogy mit tartasz igaznak és mit nem.
Jaguar! Nagyon becsülöm benned, hogy a tudás vágy hajt, csak vigyázz, nehogy valami olyat fedezz fel, ami nem fér bele a dogmákba, és nehogy elhallgattassanak!
19:17! Szeretem az ilyet, gyengének nevezi a másikat, csak azért, mert hisz valamiben. Persze, lehet, hogy igazad van, csak vigyázz, mert inkább járok mankóval biztosan, minthogy pofára esek két lábbal!
19:26!Valójában a bizonyítékok szám meglehetősen csekély! Az egész elmélet ezer sebből vérzik. És a hangsúly itt van: "jelen tudásunk szerint"!
19:27! Haha... Amúgy,, ha az UFO-k kapcsolatba akarnak lépi veled, megtennék, nem kell hozzá közvetítő.
"jelen tudásunk szerint", igen. más alapján nem tudunk gondolkodni. Ennyi erővel felesleges lenne bármin is gondolkodni, mert bármennyi bizonyítékot felhozhatsz valamivel kapcsolatban, az még nem lesz elfogadott. Tehát ez baromság.
A másik: légy szíves mondj már legalább egyet abból az ezer sebből, amiről beszélsz. Én sajnos még csak olyantól hallottam hibát az evolúcióban, aki nem értette, hogy miről is van szó.
"csak vigyázz, nehogy valami olyat fedezz fel, ami nem fér bele a dogmákba, és nehogy elhallgattassanak!"
Elég furcsa világképed van, fel tudnál világosítani, hogy mit értesz ezalatt?
Komolyan azt hiszed, 17 évesen, hogy rátudsz cáfolni sokszáz elismert tudósra?
Vegyük példának okádék a pápát. Ki is ő valójában? Aki elolvasta többször a Bibliát? És? Az egész hit, egy nagy baromság, ugyan olyan "mankó", mint ez az ezotéria.
Néhanapján odatévedek egy ezotériával foglalkozó műsorhoz, és szinte szánalommal nézem azt, hogy az az ember, 500 Ft telefonálási díjért megnyit neked egy pénzkaput. Ha te ebben hiszel, egészségedre.
Spirituálisan fejlett, nem attól leszel, hogy a netet böngészed. Én mondjuk ezt egy Shaolin papra mondanám, több okból kifolyólag is, nem egy 17 éves srácra.
Kár is volt ezt leírni, csak felidegesítenek az ilyen buta emberek.
Búcsúzóul: Egy elmebetegnek sem tudod megmagyarázni, hogy ő beteg. Ugyan ez vonatkozik a hitre is. Hittel bármit meg tudsz magyarázni, minden buta ember rátud húzni valami kitalált történetet, BÁRMIRE.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!