Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavar ha a barátotok elmegy kanbuliba? és fiúk?
Fiúk ti hogy reagáltok a a barátnőtök hisztizik ha elmentek egy kanbuliba, vagy hogy reagáltok ha nem hisztizik és kedvesen megmondja hogy semmi baj, menjetek nyugodtan érezzétek jól magatokat.
Kíváncsi lennék a reakciókra. Köszönöm előre is :)
LOL :))
Dicséretes humor xD
Fiúk részéről arra lennék kíváncsi, hogy viselnétek ha a barátnő ezért hisztizne, ill. ha jól viselné nem nyávogna stb. Kb. erre gondoltam :D
Engem a kanbuli nem zavar. :D Ott csak pasik vannak. Mi történhet, max. leisszák magukat csontrészegre...
Ha olyan buliba megy, ahol vannak lányok az cinkesebb, de tőlem oda is mehet, nálunk nincs ilyen "elenged-nem enged dolog".
20L
..és mondjuk ha több napos? Mondjuk 3 ? :)
Engem sem zavar csak egy barátnőm éppen elképedt ezen, hogy 3 napra elmegy és hogy ezt én milyen jól viselem.
dehogy zavar! a kapcsolat, sőt a házasság sem arról szól, hogy folyton egymás szájában kell lenni...ugyanakkor azt sem viselem el, ha engem korlátoznak.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!