Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol ismerkedjek meg rendes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek meg rendes, érzékeny férfiakkal?

Figyelt kérdés

Ha nem járok bulizni, nincsenek barátaim és nem akarok egyiket sem. Nem tudom már mit csináljak. Nagyon magányos vagyok és meghalnék egy kapcsolatért, hogy végre szeressenek és, hogy szerethessek. De erre semmi kilátás nincs.

20/l

2011. szept. 18. 22:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Belém szerethetnél...Úgyis csalódnál a végén...
2011. szept. 18. 23:36
 22/35 A kérdező kommentje:
23:36 Köszi...
2011. szept. 19. 00:00
 23/35 anonim ***** válasza:

"Buliban nem is igen találhatnál ilyen srácokat..."

Nem azért, de ha az embernek vannak barátai, és hétvégente, az egész heti melózás után elmegy kicsit kikapcsolódni, akkor az már nem is lehet rendes? Elég hülye felfogás...

2011. szept. 19. 00:06
 24/35 anonim ***** válasza:

"ne légy hülye mert a fiú-lány barátság"

Ez pedig szintén egy nagy bullshit... Boccs.

Amúgy mondanám, h itt vagyok, meg én ilyen vagyok, de úgyis mindenki ezt állítja magáról, meg olyan elcsépelt is lenne ötvenedszerre beírni valami ugyan-olyat mint az előttem szólok, úgyhogy inkább nem teszem. Sok sikert hozzá, h megtaláld a párod! :)

2011. szept. 19. 00:11
 25/35 anonim ***** válasza:

Egyébként te ugyan az vagy aki ezt is kérdezte:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2011. szept. 19. 00:14
 26/35 anonim ***** válasza:
Lili...hess kifelé a gép elől má'!
2011. szept. 19. 02:02
 27/35 A kérdező kommentje:
02:02 Ez az álnevem. :D
2011. szept. 19. 02:11
 28/35 anonim ***** válasza:

Mik a hobbijaid?

F18

2011. szept. 19. 17:05
 29/35 anonim ***** válasza:
Hadd menjenek azok a privátok!! Mi is egy hasonló kérdésnél ismerkedtünk meg a barátommal ... :)
2011. szept. 24. 21:41
 30/35 IQnindzsa ***** válasza:

Ma sajnos olyan a hangulatom amikor dől belőlem a gondolat... Ez vagy jó neked vagy nem. :)

Azt tökéletesen megértem amit írtál, hogy meghalnál egy kapcsolatért. De mivel én vagyok az ördög ügyvédje ,most mondanom kell valamit. Egy kapcsolatban is lehetsz magányos... sőt én nagyon sok példát ismerek amikor két ember együtt van már ki tudja mióta és magányosak. A legszomorúbb dolgok egyike a világon. Ha a magányodat szeretnéd magad mögött tudni akkor keresned kell. Próbálkoznod és újra próbálkoznod addig amíg meg nem találod a tökéletes párosítást. Azt a férfit aki megért, aki vigyáz rád, aki a társad, aki a barátod egyben.

Tudom ,hogy nagyon kommersz amit írok de hidd el ,hogy a társkereső oldalakat lehet erre használni. A többség persze nem erre használja, hanem kufircpartnert hajkurásznak. Menj fel egy ilyen oldalra és keress... 1000 emberből talán ha 1-2 lesz olyan aki megfelelhet... és nagyon nehéz lesz kiszűrni azt az egy kettőt. DE sikerülhet. Nekem sikerült. Itt vagyok 36 évesen és most érzem milyen amikor nem vagyok magányos többé. Sok sikert. Ne add fel a keresést!

2011. szept. 24. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!