Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek meg rendes, érzékeny férfiakkal?
Ha nem járok bulizni, nincsenek barátaim és nem akarok egyiket sem. Nem tudom már mit csináljak. Nagyon magányos vagyok és meghalnék egy kapcsolatért, hogy végre szeressenek és, hogy szerethessek. De erre semmi kilátás nincs.
20/l
Rendes és olykor érzékeny férfi nem jó???Én az volnék vagy mi... :)
Menj el tánciskolába vagy zenesuliba ott tuti találsz valami érzékeny micsodát... :)
De könyörgöm ,ne interneten...Mozdulj ki a parkba ,járj el egy picit a környéken,keress valami hobbit magadnak..
Miért nem akarsz barátokat? Én szivesen barátkoznék veled de kapcsolatot nem akarok.
22/f
Ha most mész ki a parka akkor több az sélye hogy belöknek a bozótba é smegerőszakolnak... :)
de ha nappal mész egy könyvet olvasgatsz ,kitudja ,hogy hol fogsz belebotlani valakibe akivel netán össze is jöhetnétek és egymás mellé illőek lenétek...
Ha otthon maradsz akkor nem történi semmi,,,mindig ugyanazok a napok,órák,emberek....MOZDULJ KI A GÉP ELÖL!!!!Csinálj hasznosat,járj el segíteni(ott talán érzékenyebbekel ismerkedhetsz)
Dehát így nincs senkid, ennél még azis jobb lenne ha esetleg beleszeretnél.
Meg választhatsz olyat aki nem tetszik és akkor nem szeretnél bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!