Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek várjak rá vagy nincs esély? Ha igen mennyit?
Figyelt kérdés
Barátom elhagyott másfél év után hogy nem szerelmes, én még szeretem, de ő kijelentette nem álltatt lépjek ezen túl, nem fog vissza jönni. Le is törölt minden honnan. Szerintettek adjak neki egy kis időt hátha rájön szeret még és megkeress vagy felejtsem el? Ha van szerintettek esély mennyit várjak rá? érdemes? esetleg megprobálhatom párnap múlva bejelölni valahol? Ismerősőm mondta h fent van folyton facen online így gondolom 3. nincs..2011. szept. 18. 12:27
1/6 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ő már túllépett rajtad. Az is ezt bizonyítja, hogy törölt mindenhonnan.
Ha gondolod, egy bejelölést még megér, de ha nem jelöl vissza, akkor tekints véglegesnek a szakítást, és próbáld elfelejteni. :(
2/6 A kérdező kommentje:
ő mindneki úgy mond így felejt, azt mondta ha csak egymás szeme előtt vagyunk neki is és nekem is rosszabb. De mikor lenne érdemes bejelölnöm? 1hét?
2011. szept. 18. 12:32
3/6 anonim válasza:
Ha egyszer nem szeret, akkor nem szeret. Lépj tovább.
De elég gyerekes a barátod, ha egy másfél éves kapcsolat után szakításkor fogja magát és letöröl mindenhonnan. Nekem minden exem megvan mindenhol.
4/6 anonim válasza:
Minek erőlteted? Igaza van, mindkettőtöknek szarabb lenne, főleg neked. Fogd fel, hogy nem akar semmit, és lépj tovább! Sok sikert!
5/6 A kérdező kommentje:
ha belegondolok hány ismerősmék mentek így szét és békültek ki..akk én miértne reménykedjek? mondani könnyű, de lemondani róla nem..
2011. szept. 18. 12:47
6/6 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára.
De ne alázd meg magad azzal h jelölgeted, ő már törölt, sztem várd meg amíg lép valamit, de ha már mondjuk vagy 3 hónapja nem lépett akkor érdemes hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!