Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges dolog amit csinálunk barátnőmmel? (kapcsolat téma, nem szex)
Szia Kedves Kérdező!
Én vagyok a 30-as válaszolód. Mi is együtt vagyunk azóta! :) :) Nem mondom, hogy felhőtlen, de mindenhol vannak viták. Betegség, műtét, 2 elvesztett baba után is azt mondta, hogy nálam jobb társa nem is lehetne... Házat vettünk, össze házasodtunk. Az első kommentelő válaszát nem is értem... mindent meg kell beszélni! Így lassan 11 év fele haladva úgy, hogy Ő 18 múlt én meg 21...nem gondoltam volna, hogy ilyen boldog házasságunk lesz... Voltak mélypontok a műtétek után, de... talán ettől mégjobban össze tartottunk...
Ti hogy vagytok?! Remélem továbbra is boldogok vagytok! :) kérlek írj majd! :)
Jaj, de jó ilyet olvasni! Őszonte tiszteletem és elismerésem nektek!
Én is ilyen kapcsolatban élek, de már 20 éve.
Szia Kérdező!
Mi újság veletek?Még mindig Németországban éltek?Hogy viselitek a Covidot?
Szia! Köszönjük jól vagyunk, sokminden történt azóta, de jól összecsiszolódtunk és kiegyensúlyozott házasságban élünk :) decemberben lesz 12 éve, hogy együtt vagyunk, 6 éve házasok, 9 éve Németországban és egész jól haladunk a dolgainkkal. Én az utóbbi hónapokban a kelleténél többet dolgoztam és feszült voltam, de már lejjebb adtam, hogy magunkra és a közös hobbijainkra is maradjon elég erőm és energiám.
Meglepő és kedves, hogy ennyi év után is van, aki érdeklődik :) <3
Jaj, hát sziasztok mindenkik, akik még követik ezt a kérdést! :)
Én most találtam rá először, de úgy gondolom, hogy igazi elásott kincs ez a kérdés a lakatlan szigeten és muszáj életben tartani. 😍
Teljesen más témában keresgéltem, szóval nem is tudom, hogy dobta be az algoritmus és, hogy miért kattintottam rá, de nem bántam meg. Teljesen magával ragadott a sztoritok és végigolvastam. Epekedve várom a Kérdező válaszát, így lassan ismét 2 év után, hogy hogy vagytok? :)
Remélem minden rendben veletek, nagyon inspiráló volt olvasni az életetekről. Én is abban bízom, hogy megtaláltam végre azt a személyt, akivel ilyen jól tudom majd eltölteni a mindennapjaimat. Mi még csak kb. másfél éve vagyunk együtt, de én már nem szeretném nélküle elképzelni az életemet. Én idén leszek 27, barátom 25. Ha minden jól megy, ez év végére befejezi az egyetemet és akkor beindul a közös életünk. Tervben van az összeköltözés, közös cica. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!