Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges dolog amit csinálunk barátnőmmel? (kapcsolat téma, nem szex)
Olyan jó ilyet olvasni, főleg ennyi idő után.Remélem megvolt az esküvő és minden szuper.
Sok boldogságot így utólag is!!
Jézusom ilyet még nem láttam, annyira boldog vagyok :D nagyon örülök nektek és hogy így annyi év után is visszaírsz a kérdésekre :D
Megkérdezhetem esetleg, hogy hogyan tudtátok fent tartani a tüzet és hogy nem laposodott el a kapcsolatotok?
Valamint most mi újság veletek, esetleg lassan gyerekek? :)
Hát, használom az oldalt és ha választ írsz, felugrik a kérdés a lista elejére :)
Tüzet, hát, nem tudok tuti receptet mondani, szeretjük egymást. Kávét főzünk a másiknak reggelente, ha haza érek mikor ő dolgozik akkor egy púposra rakott tányér vacsora vár elő készítve, és hasonlók. Szerintem oda-vissza hat, amíg törődsz, addig törődést kapsz.
Gyerek nincs tervben, nem olyanok vagyunk, akikkel jól járna egy gyerek :D
Szia!Én voltam a 11-es válaszoló.Örülök, hogy jelentkeztél!!
Megfogott a hasonlóság, azért írtam tavaly.Mi is ugyanannyi idősen jöttünk össze mint ti és mindent megbeszéltünk.Még most is mondjuk.
Férjem 19 én 20 voltam.Most 35 vagyok.Babatéma nálunk se merült fel szinte soha, aztán beteg lettem, pár évig azzal kínlódtam, de a férjem akkor is mellettem állt mindenben.
Nemrég érzem, hogy jó lenne baba, és el is határoztuk, de megint betegség lett a vége.Amint ebből felgyógyulok, talán összejön.Ha nem akkor se lesz gond, elfogadjuk, már megbeszéltük.
Csak ennyit akartam, jól esett leírni és nagyon örülök nektek!!
Szia! :)
Én egy teljesen új válaszoló vagyok.
Csak kukkolni járok ide, jókat nevetni. :D
Viszont most teljesen megolvadt a szívem ettől.
Úgy érzem, fent kell tartanom itt a témát nekem is. Olyan, de olyan jó érzés látni és olvasni ezt, ahogy van! Azt hiszem értitek ti is, látogatók/kérdező.
Hogy vagytok most, kedves kérdező? :)
Ugyanolyan halhatatlan a kapcsolat?
Vannak terveitek a közeljövőre nézve? :)
Üdv, egy 16 éves lány, akinek ilyen kapcsolata lesz, ez biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!